fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

BlackBerry u listopadu predstavlja novi pametni telefon

Autor: Pcchip.hr

BlackBerry posljednjih nekoliko godina grca u problemima i to velikim. U pitanje je nekoliko puta došao i sam opstanak kompanije, no nekako su uspjeli prebroditi krize i održavaju svoje poslovanje na donjim marginama. Spali su u međuvremenu u vlasništvo kompanije TCL, pa sada pod kineskim vodstvom guraju dalje prema novim pobjedama.

No, čini se kako ni novi vlasnik ne želi odbaciti neko staro nasljeđe koje je karakteriziralo BlackBerry pa nam spremaju uskoro nove telefone s fizičkom tipkovnicom.

Prije predstavljanja uređaja s fizičkom tipkovnicom, BlackBerry će predstaviti i model bez tipkovnice. Dakle, unutar sljedeća dva mjeseca stiže nam BlackBerry pametni telefon s ekranom osjetljivim na dodir.

Ipak, to će biti samo kratki ‘izlet’ u to područje, jer TCL želi zadržati telefone s hardverskom tipkovnicom jer tvrde kako su oni zapravo nasljeđe i prepoznatljiv znak BlackBerryja. Službeno predstavljanje ovog uređaja trebalo bi biti u listopadu, pa za sada nema još nekih poznatih detalja.

Postavlja se pitanje kako će tržište reagirati na nove telefone BlackBerryja. Naime, ovih mjeseci vrlo je živahno u području pametnih telefona, a gotovo da nema velike kompanije koja nije izbacila neki novi model.

Radi se o modelima top klase, na koje su korisnici često vrlo vezani, što zbog kvalitete što zbog brenda. BlackBerry u toj bitci na tržištu sve više posustaje i pitanje je kako će zadržati ili privući nove korisnike. Definitivno moraju napraviti sjajan posao i tržištu predstaviti nešto revolucionarno, jer u protivnom će ih konkurenti (opet) pregaziti.

Autor: Pcchip.hr
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});