fbpx

Canonova mrežna kamera ME20F-SHN za snimanje u uvjetima slabog osvjetljenja

Autor: Cropc.net

Kamera ME20F-SHN opremljena je Full Frame 35-milimetarskim CMOS senzorom razlučivosti 2,26 MP i procesorom DIGIC DV 4, pa i u uvjetima vrlo slabog osvjetljenja nudi oštre Full HD videozapise u boji s niskom razinom šuma

Pikseli senzora i sklopovi za očitavanje koriste Canonove vlasničke tehnologije kako bi smanjili šum i ponudili iznimno veliku osjetljivost. Uz maksimalan ISO veći od 4 milijuna (+75 db), što znači izvanrednu osjetljivost pri uvjetima slabog osvjetljenja ME20F-SHN može snimiti objekte osvijetljene s manje od 0,0005 luksa. Uklanjanjem filtra za rezanje infracrvenog svjetla pri snimanju u infracrvenom načinu rada pri slabom se osvjetljenju mogu snimiti i još sitniji detalji.

Kao kod Canonove linije Cinema EOS, ova mrežna kamera na izborniku Custom Picture (Prilagođena slika) nudi Canon Log i Wide DR koji omogućuju širok dinamički raspon do 12 stupnjeva (800 %), a time i slike visoke kvalitete u cijelom rasponu osvijetljenosti. Izbornik Custom Picture nadograđen je funkcijom za oštru sliku koja u dobro osvijetljenim okruženjima omogućuje oštru sliku, a nisku razinu šuma pri slabom svjetlu. Te će značajke biti od neprocjenjive vrijednosti svim korisnicima koji žele jasnu i oštru sliku.

ME20F-SHN ima priključke Ethernet, 3G/HD-SDI i HDMI, pa odgovara raznim uređajima s različitim videoizlazima i razne korisničke primjene. Za lokalni nadzor ME20F-SHN ima priključke 3G/HD-SDI i HDMI, dok Ethernet priključak omogućuje daljinsko upravljanje postavkama kamere, nadzor i snimanje preko web-preglednika, mobilnih uređaja ili nekog drugog softvera za upravljanje videozapisima. Utor za microSD karticu podržava snimanje i reprodukciju izravno s microSD kartice. Za jeftiniji automatski nadzor (bez ljudske intervencije) tu je šest ugrađenih funkcija za analizu videozapisa, dok ulazno-izlazno sučelje za alarm omogućuje aktivaciju automatiziranog snimanja i izlaza na vanjske uređaje prepoznavanjem pokreta i ulaznih podataka alarma.

Autor: Cropc.net

ZADNJE VIJESTI