fbpx

FOTOUBOD: Šaraju li nam šaraju po Nebu!

Autor: I. Žarkovski / Dnevno.ba

MOSTAR - Šaraju nebo. Šaraju li ga šaraju. Interesantno da tragovi ovise o određenom trenutku.... Bog stvori čovjeka, narod, tj.ljude... (Ne)rekoše letjelice... Avioni s upitnim tragovima što se pojavljuju, po analizama, ne prije 50-ih godina prošlog stoljeća...."Jesu li isti možda u interesu švicarskog franka...":-)...?

Činjenica je da se tragovi pojavljuju i u drugim zemljama svijeta što bi mogli vrlo lako objasniti pojavu, štetnost sunca i utjecaj na visinu temperature ne odgovara kampanji što se pravi…, neistina oko nestašice vode su glupost veća… Ili je veći problem kako “kljukati flur” ako imaš vlastiti neovisan izvor!

Problem je kako kontrolorati Bitcoin kad je dovoljno imati vlastiti izvor energije od Božjeg Sunca…, itd.

Nešto debelo ne štima a najmanje priča o klimi….”Establishment” politika se ne bori za recikliranjem otpada i nikog ne brine štetna industrija, ali zato je enormna briga za sprečavanje ili ne milijardi iz korupcije!

Za brigu oko atmosfere…”zdrav razum”…? Internet je posebna priča. O tome više u sljedećim nastavcima. Možda sada ne shvaćate poruku, ali samo nas redovno čitajte i sve ćete shvatiti.

Autor: I. Žarkovski / Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI