fbpx

Male tajne moćnog „WhatsApp-a“

Autor: rtvbn

NEW YORK - Era pametnih telefona donijela je i prevlast aplikacija nad tradicionalnim SMS-om. Aplikacija koja se izdvaja je „WhatsApp“. Ipak, najveći broj korisnika nije svjesno kakve sve fenomenalne mogućnosti pruža mehanizam iza zelene ikonice sa slušalicom.

Nije tajna, ali je slabo poznato da aplikacija WhatsApp može da se koristi i na računaru. Sve što je potrebno je da podsjetite adresu www.web.whatsapp.com i da pratite upute.

Ukoliko ne želite da se vidi kada ste posljednji put bili na WhatsApp-u možete isključiti opciju Seen.

Postupak je veoma jednostavan: otvorite aplikaciju, odete na Podešavanja, zatim odaberete Nalog, Privatnost, Viđen/a i od ponuđene tri mogućnosti odaberete jednu: da svako može da vidi kada ste koristili aplikaciju, da vide samo vaši kontakti ili niko.

Sve poruke koje ste razmijenili možete sačuvati tako što ćete ih poslati sebi na mail adresu.

Sa „android“ uređaja dodirnite razgovor ili grupu i zadržite prst na ekranu i odaberite opciju sending mail.

Vlasnici „iPhones-a“ treba da odu u razgovor koji žele da sačuvaju, odaberu opciju Informacije o kontaktu, a zatim slanje maila.

Previše aktivnosti drugih članova grupa ili prijateljica koja ne razume da ste na poslu mogu dovesti do toga da telefon počne da vas iritira.

Isključite zvuk na odabranoj komunikaciji tako što ćete ući u željeni kontakt ili grupu, odabrati Informacije o korisniku, zatim Utišaj opredjeliti se za jedan od ponuđenih perioda.

Autor: rtvbn

ZADNJE VIJESTI