fbpx

Na tržište dolazi novi WhatsApp koji će biti “potpuno drugačiji”

Autor: Dnevno.ba

Prema riječima insajdera, posebna poslovnjačka verzija WhatsAppa pod imenom WhatsApp Business u konačnim je stadijima razvoja te bi se na tržištu trebala pojaviti uskoro, piše tportal.

Poslovnjački WhatsApp sve je bliže svojoj finalnoj verziji. Radi se o aplikaciji koja je u cijelosti odvojena od ‘standardnog’ WhatsAppa, što negira neke od priča o tome da će poslovni model biti integriran u ‘osnovnu verziju’ globalno popularne komunikacijske aplikacije.

Standardni WhatsApp koriste milijuni korisnika smartfona diljem svijeta, a njegova verzija za poslovnjake imat će niz specifičnih značajki specijaliziranih za kontaktiranje i komunikaciju s potrošačima. WhatsApp Business još nije izašao, no njegova beta-verzija dostupna je za download u izabranim regijama.

Konačno, logo WhatsApp Businessa bit će sličan kao onaj standardnog WhatsAppa, s time da će se lik telefonske slušalice zamijeniti velikim slovom ‘B’. Kada poslovni WhatsApp izađe, korisnici će moći preko njega kupovati, pa čak zaprimati obavjesti poput vremena leta, trajanja dostave, plaćenih računa i tako dalje.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI