fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

PISMA ČITATELJA: Spasimo Anu da ne počini samoubojstvo zbog divljaka iz Zenice! (VIDEO)

Autor: Dnevno.ba

ZENICA – Dokaz kakvih sve gadosti ima na internetu i koliko katkad stvari mogu otići predaleko, posebice kada su maloljetnici u pitanju, govori priča naše čitateljice iz Srbije, koja je imala želju da upravo naš portal prvi objavi nešto ovakvo budući da je jedan od aktera u priči iz Zenice. Mi se kao medij ne želimo stavljati na bilo koju stranu, ali radi sve učestalijih pojava ovakve vrste putem interneta odlučili smo podijeliti ovu priču uz napomenu i maloljetnicima, kao i njihovim roditeljima da se malo pripazi na neke stvari, jer ponekad kasno bude za pravu reakciju.

Pismo čitateljice iz Srbije:

Ovo Vam pišem jer bih htjela pomoći maloljetnoj Ani Nedeljković iz Srbije koja je javno napadnuta od strane jutjubera Alena Žabe s kanala Vanimy, koji živi u Zenici.

On je izvukao iz konteksta određeni sadržaj, i to iskoristio kao linč na Anu. Situacija je postala ozbiljna zbog toga što sam čula da mala Ana razmišlja o samoubojstvu.

Taj jutuber Alen Žabo s kanala Vanimy je napravio video u kojem vrijeđa malu Anu. On je u nekoliko video priloga nju vrijeđao na osobnoj razini, vrijeđao joj majku i porodicu.

Molim Vas, da Vi, kao utjecajan i čitan medij u BiH izvijestite o ovome, da javnost i u BiH sazna što se dešava na YouTube sceni.

On svojim kanalom vrši utjecaj na djecu, i njihovo mišljenje, te samim time propagira ovakav način linča. Molim Vas da ovo objavite s ciljem da spriječimo da se desi samoubojstvo.

Ja sam sigurna da Vi, kao nezavisna medijska kuća, hoćete prepoznati ovaj problem, i da ćete upozoriti javnost, a samim time i roditelje čija djeca “slijepo” prate tog Alena i slične gadosti na internetu.

Javni linč, psovke, te uvrede i kletve (da je kur***) ne smiju biti prisutni. Ona je sinoć napravila live na svom YouTube kanalu u kojem je rekla da je ovaj linč mnogo utjecao na zdravlje nje, i njene obitelji, te je par puta spomenula i samoubojstvo.

Unaprijed se zahvaljujem, jer vas redovno čitam i vjerujem kako ćete objaviti ovu priču.

Ovo je video prilog od kojeg je sve počelo:
https://www.youtube.com/watch?v=esIZCwUcfMk

A ovo je taj video sa silnim uvredama od strane spomenutog Alena iz Zenice:
https://www.youtube.com/watch?v=wECJF8Q3F5E

I na kraju Anin video u kojem govori o svome samoubojstvu:

S poštovanjem,
čitateljica Nađa iz Srbije (podaci poznati uredništvu portala)

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});