fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Tamagotchi se vraća u obliku mobilne aplikacije

Autor: Bug.hr

Ako ste barem dvije-tri godine stariji od 20, zasigurno se sjećate kada je, krajem prošlog stoljeća, svjetsku popularnost stekao maleni elektronički uređaj s ekranom koji se mogao nositi kao privjesak za ključeve – Tamagotchi.

U njemu je “živio” digitalni kućni ljubimac kojeg je trebalo paziti, hraniti, odgajati, igrati se s njim i općenito posvećivati mu dovoljno pažnje da odraste u pravog, odraslog digitalnog ljubimca i poživi barem toliko koliko mu baterije izdrže.

Sada se, pak, ova japanska izmišljotina vraća u život. Kompanija Bandai Namco izdat će sljedeće godine mobilnu igru My Tamagotchi Forever za iOS i Android mobitele. Zadatak igrača bit će isti kao i 1997. godine – morat će održavati virtualnog ljubimca na životu – ali će moderna tehnologija donijeti i mnogo novih mogućnosti, od odabira svojeg lika, preko interakcije s drugima i slično.

Igra bi trebala biti besplatna i unutar nje će raznim aktivnostima biti moguće “zaraditi” za novu odjeću, hranu i razne potrepštine koje digitalnim kućnim ljubimcima trebaju. Dakako, iste će biti moguće i kupiti kako bi i developeri mogli od nečega živjeti.

iOS verzija modernog Tamagotchija trenutačno je dostupna samo u Kanadi, a u ostatku svijeta trebala bi biti lansirana sljedeće godine.

Autor: Bug.hr
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});