fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

AKTUALNA TEMA: Dragi Bakire tri su dvorišta u BiH, a ti najprije trebaš svoju avliju počistiti!

Autor: Marko Čuljak

SARAJEVO - Još dok su u proteklom ratu zajedno „nastupali“ i borili se protiv četnika Hrvati i Muslimani, kasnije Bošnjaci, znalo je se događati da „sveti borci“ iz arapskih zemalja u dvorištima džamija polažu zakletvu i polaze u „sveti rat“ protiv neprijatelja. Tome su svjedočili i Hrvati, recimo u Zavidovićima.

Taj neprijatelj je (velikosrpska težnja) sporazumima koji isključivo štete Hrvatima poražen u ratu i ostvario je svoje težnje u miru, ali ti „sveti borci“ za Islam nisu napustili BiH, njih 46 koliko kaže Bakir Izetbegović, pomalo iz pijeteta štovani član predsjedništva koji laže.

Ne treba sve Arape koji kupuju zemljište u Bosni i Hercegovini, u i oko Sarajeva, tretirati kao prijetnju. Ali ako se događa da prilikom kupnje i prodaje zemljišta nije sve transparentno i po zakonu, onda takve slučajeve treba tretirati kao prijetnju. Kao prijetnju koja će koruptivnim radnjama štetiti BiH ali i kao prijetnju ustavno-pravnom poretku BiH, čiji je, eto, Ustav tek floskula. Što je dokazano a to je dokazao Ustavni sud.

Stoga se Bakir Izetbegović ne treba „joguniti“ ako se dirne u stvari koje ga očito tište i ako se spomene pitanje za koje bi on volio, kao član Muslimanskog bratstva ili kao član predsjedništva, da bude inkognito. Kada je riječ o Hrvatima, uvijek neki problem – de treći entitet, de nepotizam vladajućih, de ne smijemo viknuti ni “Za dom”. Kada je riječ o Srbima, isto problemi. De hoće izlaz, svoju državu, pripajanje Srbiji majci. A i Dodik uvijek nešto…

No, hoće li i za jedan postupak koji je krenuo lošim putom u ovoj državi odgovarati najmnogoljudniji narod, da se ispričam unaprijed svim Bošnjacima, hoće li odgovarati uže političko vodstvo Bošnjaka na čelu sa neprikosnovenim Bakirom Izetbegovićem koji će biti najjača politička uzdanica Bošnjaka u BiH dok je živ? On i SDA. I neka. Ali, imate li pravo na pogrešku, gospodine jedan od trojice predsjednika?

Stoga, bez nametanja krivice i pravice, izvaditi trn iz vlastitoga oka pa tražiti brvno u tuđem je i dalje nepremostivi čin kojega nitko u povijesti čovječanstva nije uradio bez da je okaljao ruke.

Autor: Marko Čuljak
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});