fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

AKTUALNA TEMA: Mreža i spone laži Fahrudina Radončića!

Autor: Josip Šimić

SARAJEVO - Gusinjski zločinac Fahrudin Radončić svojim posljednjim istupanjima u javnosti, doslovno rečeno, provaljivanjima, pokazuje posljednje "životne trzaje" na slobodi, prije svega svojim očajničkim potezima kroz medije, nastojeći tako skrenuti pažnju sa sebe, ali klevećući one, koji će mu uskoro (ili već jesu) postati strijela koja će pogoditi "Ahilovu", odnosno Fahrinu petu.

Apsurdno je ovdje i spominjati Radončićevo svjedočenje na Kosovu, koje je također bilo još jedan od očajničkih poteza lažnog optuživanja i svaljivanja odgovornosti za ubojstvo Ramiza Delalića – Ćele na tobože “Bošnjačku državnu mafiju”! Svjedočenjem na Kosovu, Radončić je potvrdio svoje podrijetlo “beogradskog momka” poput Dragana Čovića! Sve se ovo užurbano događa, jer se bliži trenutak, kada Tužiteljstvo BiH treba podići još jednu optužnicu protiv Fahrudina Radončića za organiziranje i financiranje ubojstva Ramiza Delalića – Ćele. Inače, Ramiz je bivši švaler od Azre Radončić, aktualne žene Fahrudina Radončića.

Naime, preko Dnevnog avaza, Radončić već duže vremena vodi kampanju protiv bh. pravosuđa i ljudi koje žele ovoga zločinca dovesti pred “svršen čin”, da ide tamo gdje mu je i mjesto, u KPZ “Zenicu”, gdje će mu glavni hobi biti dizanje sapuna! Jučer smo u Dnevnom avazu mogli gledati diskreditaciju državnog tužitelja Dubravka Čampare, a danas Šejle Turković. Ma zamislite, na stranici Dnevnog avaza jutros na naslovnici osvanu Šejla Turković, a naslov da nije smiješan bio bi žalostan, naslov glasi: “Šejla Turković naručila ubojstvo Fahrudina Radončića”!

Ma zamislite samo?! Šejla Turković, nezaposlena, pa smijem se usuditi i reći samohrana majka, koja po provjerenim informacijama jedva sastavlja kraj sa krajem “naručila ubojstvo Fahrudina Radončića”! Nemaju svi para ko’ Fahro da istodobno plaćaju egzekutore kao što je on zajedno sa Keljimendijem platio Strahinju Rašetu da likvidira Ramiza Delalića – Ćelu. Nemaju svi para ko’ Fahro da plaćaju lažne svjedoke i objavljuju na facebook-u lažne statuse koji diskreditiraju Šejlu Turković, a potom Avaz “ekskluzivno” prenese!

No, vratimo se na jutrošnju objavu u Dnevnom avazu koja glasi: “Šejla Turković naručila ubojstvo Fahrudina Radončića”!

Već odavno sam rekao, da dok je Dnevnog avaza, bh. javnosti će uvijek mozak biti ispiran i to svakim danom iz dana u dan – novim dezinformacijama! Čitam jutros u Dnevnom avazu, o tome, kako je “prijatelj supruge Zijada Turkovića objavio na svome osobnom facebook profilu, da je Šejla Turković naručila ubojstvo Fahrudina Radončića”! Radi se o ološu i reketašu, narkomanu Melissu Behadareviću, inače opasnom igraču Fahrudina Radončića i odvjetnice Vasvije Vidović. Behadarević nije nikakav prijatelj Šejle Turković, dapače čak štoviše neprijatelj, koji svoju muškost pokazuje prijeteći Šejli Turković i njenom malodobnom sinu, prodajući se na taj način za male pare Fahrudinu Radončiću.

Meliss Behadarević je 12. 11. 2016. godine u 0:52 sati objavio slijedeće: “Šejla Turković čemu još jedna prijava noćas u 19:45h? Pa ljubavi moja čemu panika, pomiri se s tim da do snimka nećeš nikada doći na kojem ti naručuješ ubojstvo Fahrudina Radončića a ti samo prijavljuj a i prijeti al’ ti prijave ne piju vode, smiju ti se nadležni organi jer prijavljuješ mene da ti je ugrožena sigurnost radi mene a vamo meni šalješ ljude i prijetiš hehe ljubi te Melis tvoj…” – prenešeno u cijelosti u Dnevnom avazu.

Ma zamislite samo, koliko bitna informacija za javnost?!

Ponavljamo, radi se o Melissu Behadareviću, koji kad se nafiksa ne zna gdje se nalazi, radi se o ološu i reketašu, pripadniku sarajevskog podzemlja! Zanimljivo je da Radončić ne spominje to, da je on Melissa Behadarevića osobno primio u svoj Ured, a po preporuci Vasvije Vidović?! Šta će Radončić reći u Tužiteljstvu BiH, otkud čovjek koji prijeti Šejli u njegovom Uredu u Avazu?! Za što je Radončić Behadareviću dao novac?! Sve ovo Fahro ne navodi, ali zato ćemo mi sa zadovoljstvom!

No, u čemu je kvaka?!

Nakon današnje objave u Dnevnom avazu, u posjedu smo presretnutog razgovora između Vasvije Vidović i Melissa Behadarevića, a u kojemu Vasvija Vidović Behadareviću ugovara susret s Radončićem! Nakon realiziranog susreta između Radončića i Behadarevića, a spona je Vasvija Vidović, pada dogovor, da Behadarević na svome facebook profilu napiše lažni status kako je “Šejla naručila ubistvo Fahrudina Radončića”, naravno sve za pare! E moj Fahro na šta si spao kad u svoj Ured primaš narkomane?! Doduše i sam si u tome biznisu, što potvrđuju i akti OSA-e i SIPA-e koje posjedujem! Dakle, nakon realiziranog susreta između Radončića i Behadarevića i objave na facebook profilu, na scenu stupa Dnevni avaz prenoseći informaciju!

Ne znate li?! Slično se događalo i nakon ubojstva Ramiza Delalića – Ćele, kako bi Fahrudin Radončić skrenuo pozornost i istragu sa sebe, a sve u dogovoru sa tada Županijskim tužiteljem Olegom Čavkom, objavljuje u Dnevnom avazu da je Lirim Bitići osumnjičen za ubojstvo Ramiza Delalića – Ćele, a potom na scenu stupa Oleg Čavka i hapsi Bitićija!

Kakve su to novine Dnevni avaz, u kojima se vlasnik tih novina Fahrudin Radončić od 365 dana u godini pojavi 360 puta!

U posjedu smo presretnutnutog razgovora između Vasvije Vidović i Melissa Behadarevića, koji bi mogao u cijelosti demantirati današnju objavu u Dnevnom avazu, ali zbog same istrage za sada nećemo ići s video objavom tog razgovora.

Autor: Josip Šimić
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});