fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

ALI ZAŠTO ZORANE KAD STE BILI KO PRST I NOKAT: Galić Dumančića pomnožio s “nulom”, a o lažnoj diplomi ništa!?

Autor: Dnevno.ba

SARAJEVO - Sinoć je u emisiji "Pošteno", uz još pet sugovornika, gostovao Zoran Galić, direktor GP BiH i nekadašnji ravnatelj policije MUP-a ZHŽ.

Njegovo gostovanje, kao i sva do sada u bilo kojim medijima, nije moglo proći bez teških izjava u kojima neukusno blati svoje prethodnike, a sebe izdiže iznad svakog oblika kriminala, piše Ljubuski.info.

On je teško ocrnio bivšeg direktora GP BiH Vinka Dumančića, kazavši da je zatekao stanje kaosa, pa je morao smijeniti 300 policijskih službenika i zapovjednika.

Picasa
Picasa

Druga stvar koju je kazao odnosi si na detekciju problema u policijskim strukturama u BiH, kazavši da je preduvjet za to izrada znanstvenih analiza.

Pojam “znanstvenih analiza” iz usta čovjeka, koji ima lažnu diplomu s kojom je došao na funkciju, predstavlja pljuvanje po javnosti, akademskoj zajednici i društvu u cjelini, navodi Ljubuski.info.

Njegovi sugovornici su istakli da u Graničnoj policiji ima doslovno kazano nepismenih osoba, ali mogli su Galića priupitati kako je postao doktor znanosti s onako prikazanim vještinama govora i javnog nastupa?

https://www.youtube.com/watch?v=sYcGt9_hDvQ

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});