fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Arnaut: Predali smo tri puta više potpisa nego što je trebalo

Autor: Dnevno.ba

SARAJEVO - SBB se prijavio na sudjelovanje na izborima za sve nivoe vlasti, izjavio je novinarima potpredsjednik SBB-a Damir Arnaut nakon što je zajedno sa Editom Đapo u prostorijama CIK-a predao ovjeru Saveza za bolju budućnost BiH – Fahrudin Radončić za sudjelovanje na Općim izborima 2018. godine.

„Mi smo predali tri puta više glasova za prijavu nego što je trebalo i to pokazuje jednu snagu i organiziranost Stranke, ne samo na najvišem nivou već i na terenu, što je najbitnije“, rekao je Arnaut.

Na pitanje tko će biti kandidat za člana Predsjedništva BIH, Arnaut je ogovorio kako je Predsjedništvo SBB-a donijelo odluku da će njihovih 70 hiljada članova ravnopravno sudjelovati u predlaganju svih kandidata za sve nivoe vlasti.

„Taj proces je u tijeku, trenutno mjesni odbori rade, od ponedjeljka počinju općinski odbori, a za nekih 10 dana županijski odbori daju svoje prijedloge, i mi očekujemo da se proces okonča do 10. ili 11. lipnja kada će Predsjedništvo razmotriti sve prijedlog i zauzeti stav“, rekao je Arnaut.

Na pitanje s kim će SBB u suradnju, Arnaut je rekao kako prijave za koalicije počinju tek za neke tri tjedna. Novinare je zanimalo i kako komentira tvrdnju Elmedina Konakovića kako je cijeli cirkus oko kandidata SDA za Predsjedništvo BIH zapravo dogovor SDA i SBB-a.

„Gospodin Konaković očito kao dojučerašnji član SDA zna kako oni funkcioniraju, ali on sigurno ne zna puno o SBB-u tako da ne može nama pripisivati takve radnje. Iako ih može pripisivati matičnoj stranci“, kazao je Arnaut.

Medije je zanimalo i kako komentira Zakon o imovini u Saboru Hrvatske, te joće li će BIH izgubiti imovinu.

„To je pljačka imovine BIH. Ipak, BiH može još puno uraditi ali sa kvalitetnim kadrovima. Trenutno Vijeće ministara na čelu sa gospodinom Zvizdićem i trenutno Predsjedništvo BIH u kojem sjedi gospodin Izetbegović je očito pokazalo da ne zna zaštiti interese BIH, ne samo na ovom nego na nizu drugih polja kad su naši interesi u inostranstvu u pitanju“, rekao je Arnaut.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});