fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

AUDIO: Evo zašto je dr. Diana Zelenika najveći dobitnik prvog tjedna predizborne kampanje

Autor: D. Ivanković / Dnevno.ba

MOSTAR - Polagano prolazi prvi tjedan tekuće predizborne kampanje za Parlamentarne izbore u Bosni Hercegovini, a za sada je nekako najpozitivniji dojam od svih kandidata za mjesto u Predsjedništvu BiH ostavila dr. Diana Zelenika, koja je kandidat za člana Predsjedništva iz reda hrvatskog naroda ispred Koalicije Hrvatsko zajedništvo.

Ona je uistinu briljirala u svojim medijskim istupima, a posebno dojmljiva ostala je izjava o protukandidatima Željku Komšiću i dr. Draganu Čoviću.

“To su dva karcinoma Bosne i Hercegovine s tim da ne mogu u ovom trenutku znati koji je maligniji. Bilo koji od njih da zasjedne u Predsjedništvo BiH jasno je da BiH neće imati nikakvu perspektivu”.

Podsjetimo, Hrvatsko zajedništvo kao koalicija okuplja desetak političkih stranaka, a kako ističe Zelenika cilj je kompletna promjena političke paradigme, jer ono što mi trenutno imamo dovodi u zabludu jedan čitavi narod.

“To što mi imamo jedan je hibrid Kolumbije i Italije ili bolje rečeno Sicilije krajem 90-ih godina, jer mafija vlada i državom i usmjerava gospodarstvo, a pri tome caruje iznad pravosuđa, istovremeno mu se čak ismijava”, kazala je Zelenika.

O trenutnom položaju hrvatskoga naroda u Bosni i Hercegovini rekla je sljedeće:

“Položaj Hrvata možemo promatrati sa dva aspekta. Jedan aspekt je sa više od dvije trećine ljudi koji su gladni, ne mogu se zaposliti ako nemaju partijsku knjižicu, praznoga su frižidera, ne mogu kupiti tri tablete, jer do sljedeće mirovine imaju samo toliko para…”, jasno je podcrtala dr. Diana Zelenika.

Parafrazirala je i sina od jednog stranačkog tajkuna.

“Reče on kako u Mostaru treba živjeti samo dvadeset najjačih obitelji, jer ova sirotinja samo smeta”.

Zelenika pak nije nijedanput u svojim istupima rekla kako treba za nju glasati na izborima.

“Izađite 07. listopada na izbore i glasajte po svojoj savjesti”.

Autor: D. Ivanković / Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});