fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Barack Obama će razotkriti tajne dokumente o NLO-ima?!

Autor: Mari Zdelar / 24 sata

LONDON - Sam kraj drugog i posljednjeg predsjedničkog mandata Baracka Obame moglo bi obilježiti razotkrivanje dokumenata o spoznajama o izvanzemaljskim vrstama, tvrde neslužbeni izvori...

Barack Obama je ‘blizu razotkrivanja revolucionarnih saznanja o NLO-ima i aktivnostima izvanzemaljskih vrsta’, piše britanski Mirror. Učinit će to, tvrde neslužbeno anonimni i poneki imenovani izvori, pred sam kraj svojeg mandata i to pod pritiskom predizbornog obećanja Hillary Clinton da će učiniti isto ukoliko postane predsjednica SAD-a.

U to vjeruje i Stephen Bassett, izvršni direktor Paradigm Research Groupa koji smatra da će nakon Obame nešto slično učiniti i britanski premijer David Cameron.

Bassett inače za to u Bijeloj kući lobira već 20 kodina i kaže kako je ‘iznimno uzbuđen’ što smo na ‘samom rubu’ velikog razotkrivanja tajnih informacija koje vlada SAD-a ima o izvanzemaljskoj aktivnosti na Zemlji.

– Bit će to jedna od najvažnijih vijesti ikada objavljenih, uvjeren je Bassett.

– Siguran sam 85% da će Obama to učiniti i da će njegovim stopama nakon toga krenuti i britanski premijer, izjavio je.

Hillary Clinton je o važnosti transparentnosti u slučaju izvanzemaljske aktivnosti pričala u showu Jimmyja Kimmela prije nekoliko mjeseci, a isto je kasnije ponovio i voditelj njene kampanje John Podesta.

– Voljela bih dobiti uvid u te dokumente i što veći broj njih dati na uvid javnosti, rekla je tada.

– Ukoliko nema ničega, to moramo reći ljudima. Ukoliko nečega ima, to moramo podijeliti u slučaju da ne narušuje nacionalnu sigurnost, zaključila je u emisiji te zapravo razočarala mnoge entuzijaste koji sada smatraju da će, ukoliko dođe do objave, objavljeni biti samo relativno nevažni i beingni dokumenti koji opet neće dati odgovor na desetljeća pitanja, glasina i spekulacija.

Autor: Mari Zdelar / 24 sata
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});