Sakrij oglas
 Veličina slova 'ODAKLE MU AVAZ?'

SALMIR KAPLAN: Radončić pravo loži raju!

SARAJEVO - Federalni ministar kulture i sporta Salmir Kaplan objavio je zanimljiv status na svom facebook profilu gdje se osvrnuo na posljednje "igre" državnog ministra sigurnosti Fahrudina Radončića.

"Ministar sigurnosti se igra socijalnim kategorijama i loži ih da mene pitaju odakle mi stan u Vogošći od 58 kvadrata koji još nisam otplatio, a on ima avion, brod, blindirana auta, toranj, vikendice, stan u Importaneu, kuću, drugi toranj, drugi stan, zgradu u Tuzli, treći stan... Zaradio od Avaza?? Ok ali odakle mu Avaz?? Ja ću za sve što imam položiti račun u dvije minute a on neće ni za dvije godine samo ako se neko sjeti pa ga upita" - napisao je ministar Kaplan dodavši još:

"Evo malo na Fahraonov račun, zaslužio je".


Vezane vijesti
  • Autor: Danijel Ivanković
  • Photo: -
  • Datum: nedjelja, 09. veljače 2014. u 10:38
 

      
Zadnje vijesti
Bosna i Hercegovina Francuski veleposlanik Roland Gilles vraća se kući biciklom

SARAJEVO - Nakon četiri godine provedene u BiH veleposlanik Republike Francuske Roland Gilles, definitivno odlazi u ponedeljak, 1. rujna.

Bosna i Hercegovina Željeznice FBiH potpisale ugovor u vrijednosti više od 1,5 milijuna KM

SARAJEVO - Željeznice Federacije BiH na čelu sa predsjednikom Uprave Nijazom Puzićem potpisale su danas ugovore o javnoj nabavci roba sa sedam domaćih firmi.

Bosna i Hercegovina Dodik ispao najpametniji, a Lipovača i Čović čisti papci!

MOSTAR - Predsjednik HDZ-a BiH g. Dragan Čović izazvao je danas visokog predstavnika Valentina Inzka na Ice Bucket Challenge!

Bosna i Hercegovina Donacija SIPA-i u vrijednosti od 450.000 dolara

ISTOČNO SARAJEVO - Direktor programa ICITAP-a u BiH Charles Bennett posjetio je danas (27.8.2014. godine) Državnu agenciju za istrage i zaštitu (SIPA) i sastao se s direktorom SIPA-e Goranom Zubcem. N

Izdvojeno
Najčitanije