Sakrij oglas
 Veličina slova 'ODAKLE MU AVAZ?'

SALMIR KAPLAN: Radončić pravo loži raju!

SARAJEVO - Federalni ministar kulture i sporta Salmir Kaplan objavio je zanimljiv status na svom facebook profilu gdje se osvrnuo na posljednje "igre" državnog ministra sigurnosti Fahrudina Radončića.

"Ministar sigurnosti se igra socijalnim kategorijama i loži ih da mene pitaju odakle mi stan u Vogošći od 58 kvadrata koji još nisam otplatio, a on ima avion, brod, blindirana auta, toranj, vikendice, stan u Importaneu, kuću, drugi toranj, drugi stan, zgradu u Tuzli, treći stan... Zaradio od Avaza?? Ok ali odakle mu Avaz?? Ja ću za sve što imam položiti račun u dvije minute a on neće ni za dvije godine samo ako se neko sjeti pa ga upita" - napisao je ministar Kaplan dodavši još:

"Evo malo na Fahraonov račun, zaslužio je".


Vezane vijesti
  • Autor: Danijel Ivanković
  • Photo: -
  • Datum: nedjelja, 09. veljače 2014. u 10:38
 

      
Zadnje vijesti
Bosna i Hercegovina DNEVNO.ba: Blago djeci, ne znaju što ih je snašlo

SARAJEVO - Dan poslije izbora je na BHT 1 bila emisija BHT Bebe. Djeca iz vrtića su odgovarala na pitanje što je to miš. Dan nakon velike borbe između naroda i stranki unutar naroda pa onih multietnič

Bosna i Hercegovina VIDEO: Dobrica Jonjić za Dnevno.ba govori o potpisanoj Deklaraciji s Koalicijama udruženja osoba s invaliditetom

ILIDŽA - Tijekom protekla dva dana u hotelu Hollywood na Ilidži održana je konferencija "Implementacija Strategije za izjednačavanje mogućnosti za osobe s invaliditetom u Federaciji BiH".

Bosna i Hercegovina BOLJITAK: Mi smo bili suzdržani, ali kakve koristi?

GRUDE - Na današnjoj sjednici OV u Grudama između ostalih točaka bila je rebalans proračuna i prijedlog odluke o novom zaduženju općine Grude u iznosu od 2.200 000 KM s otplatom kroz idućih 10 godina.

Bosna i Hercegovina ZZO HNŽ/ K – prvi Zavod u BiH koji uvodi „Etičku liniju"

MOSTAR - Edukacijom djelatnika Zavoda zdravstvenog osiguranja HNŽ/ K od strane Net Colsantinga Zavod je ispunio i posljednji preduvjet za uspostavu antikorupcijskog sustava „Etička linija".

Izdvojeno
Najčitanije