Sakrij oglas
 Veličina slova UVJERENI DA IM NETKO ZATVARA VENTILE

Prosvjedi u Javoranima, na plus 40 nemaju vodu!

Na prosvjedu je bio i načelnik Kneževa Boro Škeljić, koji je rekao da će se u narednim danima pokušati sastati s gradonačelnikom Banja Luke i direktorom Centra za razvoj sela kako bi ovaj problem bio riješen

Mještani sela Javorani, u općini Kneževo, ogorčeni zbog toga što na plus 40 nemaju vodu, organizirali su danas jednosatnu blokadu magistralnog puta Banja Luka-Kneževo-Sarajevo.

Oko 150 ljudi od 9.00 do 10 sati nije dozvoljavalo vozilima da prođu ni u jednom smjeru, a među onima koje su vratili bio je i ministar prometa i veza RS Nedeljko Čubrilović, koji je tim putem krenuo na otvaranje dionice preko prijevoja Čemerno, javila je BN televizija.

Mještani Javorana, koji se vodom snabdijevaju s vodovoda koji pripada selu Ljubačevo, na teritoriju Banja Luke, uvjereni su da im netko namjerno zatvara vodu, jer je na proteklim izborima u Kneževu, kojem Javorani teritorijalno pripadaju, SNSD izgubio vlast.

Vode nemaju ni za piće, ni za kupanje, ni za stoku, ni za navodnjavanje.

Upozoravaju i da je današnja jednosatna blokada magistralnog puta Banja Luka-Sarajevo samo upozorenje.

Na prosvjedu je bio i načelnik Kneževa Boro Škeljić, koji je rekao da će se u narednim danima pokušati sastati s gradonačelnikom Banja Luke i direktorom Centra za razvoj sela kako bi ovaj problem bio riješen.

U Kneževu je prošle godine pobijedila politička opcija suprotna od one koja je na vlasti u Banja Luci.


Vezane vijesti
  • Autor: Fena
  • Photo: Saša Kulukčija
  • Datum: ponedjeljak, 05. kolovoza 2013. u 17:40
 

      
Zadnje vijesti
Bosna i Hercegovina Uspon nasljednika hercegovačke autoprijevozničke obitelji

MEĐUGORJE - Marko Zelenika (35) direktor je kompanije Globtour Međugorje u čijem su sastavu odnedavno hrvatske tvrtke Panorama Bus i Croatia Bus, koji su preuzeli u stečaju, pomladili vozni park i uve

Bosna i Hercegovina Idućih tjedana ponovo sastanci Vlade RS-a i socijalnih partnera

BANJA LUKA - Vlada Republike Srpske nastavit će da uvažava stavove socijalnih partnera i konsultacije u vezi sa ekonomskom politikom i budžetom RS-a za narednu godinu bit će nastavljene tokom idućeg t

Bosna i Hercegovina Rusi "otkačili" Milorada Dodika!?

BANJA LUKA - Milorad Dodik je odustao od puta u Rusiju, koji je bio planiran ovih dana, jer u Moskvi nije uspio zakazati sastanke s relevantnim faktorima iz financijskog sektora.

Bosna i Hercegovina VIDEO: Gdje se i zašto krije gradonačelnik Doboja Obren Petrović?

DOBOJ - Dobojska gradska skupština zasjedala je od listopadskih izbora dva puta, ali prvi čovjek grada Obren Petrović ni na jednoj se nije pojavio.

Izdvojeno
Najčitanije