Sakrij oglas
 Veličina slova UVJERENI DA IM NETKO ZATVARA VENTILE

Prosvjedi u Javoranima, na plus 40 nemaju vodu!

Na prosvjedu je bio i načelnik Kneževa Boro Škeljić, koji je rekao da će se u narednim danima pokušati sastati s gradonačelnikom Banja Luke i direktorom Centra za razvoj sela kako bi ovaj problem bio riješen

Mještani sela Javorani, u općini Kneževo, ogorčeni zbog toga što na plus 40 nemaju vodu, organizirali su danas jednosatnu blokadu magistralnog puta Banja Luka-Kneževo-Sarajevo.

Oko 150 ljudi od 9.00 do 10 sati nije dozvoljavalo vozilima da prođu ni u jednom smjeru, a među onima koje su vratili bio je i ministar prometa i veza RS Nedeljko Čubrilović, koji je tim putem krenuo na otvaranje dionice preko prijevoja Čemerno, javila je BN televizija.

Mještani Javorana, koji se vodom snabdijevaju s vodovoda koji pripada selu Ljubačevo, na teritoriju Banja Luke, uvjereni su da im netko namjerno zatvara vodu, jer je na proteklim izborima u Kneževu, kojem Javorani teritorijalno pripadaju, SNSD izgubio vlast.

Vode nemaju ni za piće, ni za kupanje, ni za stoku, ni za navodnjavanje.

Upozoravaju i da je današnja jednosatna blokada magistralnog puta Banja Luka-Sarajevo samo upozorenje.

Na prosvjedu je bio i načelnik Kneževa Boro Škeljić, koji je rekao da će se u narednim danima pokušati sastati s gradonačelnikom Banja Luke i direktorom Centra za razvoj sela kako bi ovaj problem bio riješen.

U Kneževu je prošle godine pobijedila politička opcija suprotna od one koja je na vlasti u Banja Luci.


Vezane vijesti
  • Autor: Fena
  • Photo: Saša Kulukčija
  • Datum: ponedjeljak, 05. kolovoza 2013. u 17:40
 

      
Zadnje vijesti
Bosna i Hercegovina Počinje traženje bušotina nafte

Kompletna dokumentacija za natječaj koju je trebala pripremiti Vlada FBiH , a o kojoj ovisi hoće li BiH u bliskoj budućnosti postati balkanski Katar ili Dubai je završena, potvrdili su iz komisije koj

Bosna i Hercegovina Izetbegović je vjernik, a Čović je..., Čović je "Sokol"...

SARAJEVO - U današnjem Dnevnom listu tekst pod naslovom "Za spomenik Papi Izetbegović uplatio 2.000 KM, Dragan Čović niti marke"!

Bosna i Hercegovina Japanci digli ruke od BiH: Odustali od ulaganja u TE Tuzla

Jedan kineski konzorcij jedini je potencijalni partner Elektroprivrede Bosne i Hercegovine za gradnju novog bloka termoelektrane u Tuzli nakon što je od ulaganja u taj projekt odustao japanski koncern

Bosna i Hercegovina RS se ponovo zadužuje trezorskim zapisima za novih 15 milijuna KM

Republika Srpska (RS) se zadužuje za novih 15 milijuna KM emisijom trezorskih zapisa, planiranom za 29. travnja

Izdvojeno
Najčitanije