Sakrij oglas
 Veličina slova UVJERENI DA IM NETKO ZATVARA VENTILE

Prosvjedi u Javoranima, na plus 40 nemaju vodu!

Na prosvjedu je bio i načelnik Kneževa Boro Škeljić, koji je rekao da će se u narednim danima pokušati sastati s gradonačelnikom Banja Luke i direktorom Centra za razvoj sela kako bi ovaj problem bio riješen

Mještani sela Javorani, u općini Kneževo, ogorčeni zbog toga što na plus 40 nemaju vodu, organizirali su danas jednosatnu blokadu magistralnog puta Banja Luka-Kneževo-Sarajevo.

Oko 150 ljudi od 9.00 do 10 sati nije dozvoljavalo vozilima da prođu ni u jednom smjeru, a među onima koje su vratili bio je i ministar prometa i veza RS Nedeljko Čubrilović, koji je tim putem krenuo na otvaranje dionice preko prijevoja Čemerno, javila je BN televizija.

Mještani Javorana, koji se vodom snabdijevaju s vodovoda koji pripada selu Ljubačevo, na teritoriju Banja Luke, uvjereni su da im netko namjerno zatvara vodu, jer je na proteklim izborima u Kneževu, kojem Javorani teritorijalno pripadaju, SNSD izgubio vlast.

Vode nemaju ni za piće, ni za kupanje, ni za stoku, ni za navodnjavanje.

Upozoravaju i da je današnja jednosatna blokada magistralnog puta Banja Luka-Sarajevo samo upozorenje.

Na prosvjedu je bio i načelnik Kneževa Boro Škeljić, koji je rekao da će se u narednim danima pokušati sastati s gradonačelnikom Banja Luke i direktorom Centra za razvoj sela kako bi ovaj problem bio riješen.

U Kneževu je prošle godine pobijedila politička opcija suprotna od one koja je na vlasti u Banja Luci.


Vezane vijesti
  • Autor: Fena
  • Photo: Saša Kulukčija
  • Datum: ponedjeljak, 05. kolovoza 2013. u 17:40
 

      
Zadnje vijesti
Bosna i Hercegovina Ugovori s 300 kooperanata

MODRIČA - Od prijeratnih 3.200 stanovnika, u najveće povratničko modričko naselje Tarevce do danas se vratilo njih oko 1.400. Iako je sigurnosna situacija dobra, najveća prepreka masovnijem povratku j

Bosna i Hercegovina HT ERONET: Upozorenje korisnicima mobilnih usluga - sumnjive SMS poruke

MOSTAR - Tijekom poslijepodnevnih sati, nekoliko je korisnika mobilnih usluga HT Eroneta prijavilo primitak SMS poruka u kojima se od primatelja traži da uzvrate pozivom na taj broj.

Bosna i Hercegovina DNEVNO.ba: Vlada FBiH osniva još jednu agenciju, ovoga puta za kontrolu privatizacije

SARAJEVO - Vlada FBiH je prihvatila Informaciju Federalnog ministarstva energije, rudarstva i industrije o statusu i financiranju Agencije za reviziju privatizacije u BiH, te zadužila ovo ministarstvo

Bosna i Hercegovina VIDEO (FOTO): Turistička ponuda ZHŽ-a je nedovoljno promovirana

LJUBUŠKI - Ponekada se, na prvi pogled, neozbiljne stvari ne čine nimalo važnima dok se o njima ne počne razmišljati. A počne se razmišljati o tome sasvim slučajno.Eureka u jednom banalnom primjeru.

Izdvojeno
Najčitanije