Sakrij oglas
 Veličina slova UVJERENI DA IM NETKO ZATVARA VENTILE

Prosvjedi u Javoranima, na plus 40 nemaju vodu!

Na prosvjedu je bio i načelnik Kneževa Boro Škeljić, koji je rekao da će se u narednim danima pokušati sastati s gradonačelnikom Banja Luke i direktorom Centra za razvoj sela kako bi ovaj problem bio riješen

Mještani sela Javorani, u općini Kneževo, ogorčeni zbog toga što na plus 40 nemaju vodu, organizirali su danas jednosatnu blokadu magistralnog puta Banja Luka-Kneževo-Sarajevo.

Oko 150 ljudi od 9.00 do 10 sati nije dozvoljavalo vozilima da prođu ni u jednom smjeru, a među onima koje su vratili bio je i ministar prometa i veza RS Nedeljko Čubrilović, koji je tim putem krenuo na otvaranje dionice preko prijevoja Čemerno, javila je BN televizija.

Mještani Javorana, koji se vodom snabdijevaju s vodovoda koji pripada selu Ljubačevo, na teritoriju Banja Luke, uvjereni su da im netko namjerno zatvara vodu, jer je na proteklim izborima u Kneževu, kojem Javorani teritorijalno pripadaju, SNSD izgubio vlast.

Vode nemaju ni za piće, ni za kupanje, ni za stoku, ni za navodnjavanje.

Upozoravaju i da je današnja jednosatna blokada magistralnog puta Banja Luka-Sarajevo samo upozorenje.

Na prosvjedu je bio i načelnik Kneževa Boro Škeljić, koji je rekao da će se u narednim danima pokušati sastati s gradonačelnikom Banja Luke i direktorom Centra za razvoj sela kako bi ovaj problem bio riješen.

U Kneževu je prošle godine pobijedila politička opcija suprotna od one koja je na vlasti u Banja Luci.


Vezane vijesti
  • Autor: Fena
  • Photo: Saša Kulukčija
  • Datum: ponedjeljak, 05. kolovoza 2013. u 17:40
 

      
Zadnje vijesti
Bosna i Hercegovina VIDEO - Davor Domazet Lošo: Bosna je hrvatska kraljevina - dar Svetom Ocu, koju su Turci okupirali!?

ČAPLJINA - Portal Dnevno.ba nastavlja serijal zanimljivih razgovora s hrvatskim admiralom Davorom Domazetom - Lošom, a ovom prilikom možete od našeg sugovornika doznati kako je Bosna i Hercegovina kra

Bosna i Hercegovina Nevrijeme u Hercegovini

ŠIROKI BRIJEG - Jako nevrijeme zahvatilo je Hercegovinu. U Mostaru je većina ulica bila poplavljena zbog čega se promet jako teško odvijao, a u nekim ulicama jak je vjetar slomio grane stabala.

Bosna i Hercegovina Članice građanske udruge žena "Duvanjke" posjetile institucije Općine Tomislavgrad

U posjetu općinskim institucijama Tomislavgrada danas je boravilo deset članica Građanskog udruženja žena "Duvanjke".

Bosna i Hercegovina Njemačka nam traži Ivana Lasića Gorankića iz Širokog Brijega

ŠIROKI BRIJEG - Osim Josipa Perkovića i Zdravka Mustača, kojima 17. listopada počinje suđenje pred Višim zemaljskim sudom u Münchenu za sudjelovanje u likvidaciji Inina direktora Stjepana Đurekovića u

Izdvojeno
Najčitanije