fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

BLIŽI (LI) MU SE KRAJ: Dragan Čović umislio da je Zlatko Dalić, a možda je zapravo nitko i ništa!

Autor: Dnevno.ba

KNIN - Dragan Čović, član Predsjedništva BiH iz reda hrvatskog naroda iz Knina je poručio da su "Hrvati nositelji svih pozitivnih vrijednosti BiH", te je pozvao na snažno zajedništvo uoči listopadskih izbora.

On je nazočio svečanosti obilježavanja 23. godišnjice vojno-policijske akcije Oluja, te Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja.

“Kad ovakvu obljetnicu imamo ne zaboravimo žrtvu koja se podnijela i zajedništvo hrvatskog naroda. Pa zar bi bili u finalu u Moskvi da nije bilo zajedništva Hrvata BiH i Hrvatske”, rekao je Čović novinarima, a prenosi N1.

“Jednako tako i u svim drugim djelatnostima. 23 godine su prošle, imamo se mnogo čemu veseliti i promijeniti, a ono što danas treba je da Hrvatska snažno stane uz Hrvate BiH, da budemo moderna europska država, članica EU i NATO saveza, u kojoj će Hrvati biti do kraja jednakopravan narod, kojeg će predstavljati legitimni predstavnici”, izjavio je Čović.

“Moramo graditi dobro za svakog žitelja BiH i Hrvatske”, poručio je Čović.

Na pitanje novinara da li dolazeći izbori to i jamče, član Predsjedništva BiH i prvi čovjek HDZ-a BiH je kazao:

“Nažalost, izborni zakon nismo promijenili, ne jamče, ali ovakvo zajedništvo jamči. To je poruka koju moramo poslati svima onima koji bi možda drugačije uredili Bosnu i Hercegovinu kada je pozicija hrvatskog naroda u pitanju”, kazao je on.

“Najmalobrojniji jesmo, ali smo nositelji svih pozitivnih vrijednosti u BiH. Očekujem da ovo snažno zajedništvo ovdje bude jasna poruka za izbore u 10. mjesecu”, rekao je Dragan Čović.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});