fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Nogometni dragulj sa Širokog Brijega zamijenio dres Hrvatske dresom BiH i debitirao baš protiv Hrvatske!

Autor: Dnevno.ba

IVANKOVO - Domagoj Marušić najbolji je strijelac kadetske lige Bosne i Hercegovine, lige u kojoj dominira u dresu Širokog Brijega.

Marušić je prije dvije godine dobio poziv HNS-a i odmah ga prihvatio.

“Želja i san svakog sportaša je nositi nacionalni dres. Meni se taj san ostvario i potrudit ću se na travnjaku opravdati ljubav prema domovini i voljenom dresu”, rekao je tada Marušić.

Međutim, jučer je u Ivankovu igrao protiv Hrvatske?! Kadetska reprezentacija Bosne i Hercegovine slavila je sa 4:1, a napadač iz Širokog Brijega nosio je dres BiH.

Navodno je bio nezadovoljan statusom u hrvatskoj reprezentaciji i zbog toga prihvatio poziv Bosne i Hercegovine s kojom je odmah ostvario veliki uspjeh – plasirao se u elitni krug kvalifikacija za Europsko prvenstvo, piše Index.hr.

Uz Marušića, koji i dalje na Facebook profilu drži fotografiju u dresu Hrvatske, za BiH je u kvalifikacijama zaigrao i njegov suigrač iz Širokog Matej Perković i na spomenutoj utakmici obranio dva penala.

“Dočekani smo kao kraljevi, sve je bilo vrhunski – smještaj, hrana, treninzi, složnost momčadi”, kazao je taj dvojac iz Širokog Brijega za portal SirokiBrijeg.info.

Zanimljivo, na jučerašnjoj utakmici bosanskohercegovačka javnost ostala je iznenađena što je Marko Martinović, koji je dotad igrao za BiH, odlučio nastupati za Hrvatsku.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});