fbpx

Čeka se raspisivanje tjeralice za Ivicom Todorićem, on je u vili srpskog tajkuna?

Autor: Index.hr

rano ujutro istražitelji su pokucali na vrata Kulmerovih dvora, došli su u pretres zbog kriminala u Agrokoru. Tražili su Ivicu Todorića, Antu Todorića, Ivana Todorića i Hrvoja Balenta. Našli su samo zadnjega, danas i Antu.

Ante Todorić se danas vratio, a gdje su Ivica i Ivan još uvijek nije poznato, kao destinacije gdje bi mogli biti navode se London i Beograd.

Tjeralica za Ivicom Todorićem

Danas bi trebala biti raspisana i tjeralica za Ivicom Todorićom nakon čega bi se aktivirao i europski uhidbeni nalog.

RTL-ov reporter koji se nalazi u Londonu javio je kako ima neslužbenu informaciju da Ivica Todorić boravi u jednoj od vila Miroslava Miškovića, srpskog tajkuna koji je prošle godine nepravomoćno osuđen na pet godina zatvora i 65.000 eura novčane kazne za pomaganje pri utaji poreza sinu Marku.

Mišković u Londonu ima dvije vile, koje vrijede oko 11 i 14 milijuna funti.

Podsjetimo, Mišković, njegov sin Marko i još osam osoba uhićeni su u prosincu 2012. u okviru istrage o privatizaciji cestovnih poduzeća kojima je, po optužnici, učinjena šteta od oko 154 milijuna eura, a državnom proračunu Srbije 4,3 milijuna eura.

Mišković je u pritvoru bio do 23. srpnja 2013., a oslobođen je nakon jamstva od 12 milijuna eura, rekordnog u srpskom pravosuđu, a privremeno mu je oduzeta putovnica i zabranjeno da napušta boravište.

Autor: Index.hr

ZADNJE VIJESTI