fbpx

Halid Muslimović pretukao ženu!?

Autor: Dnevno.ba

PRIJEDOR - Poznati pjevač Halid Muslimović, našao se pod istragom policije zbog sumnje da je pretukao 45-godišnju ženu, kojoj je nakon toga prijetio i rekao da će je pojesti mrak. Istraga je pokrenuta nakon što je S. B. (45) prijavila Policijskoj upravi Banjaluka da ju je Muslimović napao u Kozarcu dok su se automobilom vozili za Banjaluku, gdje ona stanuje.

Žena je prijavila da su se Muslimović i ona posvađali 27. srpnja između dva i tri ujutro, nakon čega joj je on zadao više udaraca po licu i tijelu. U prijavi je navela da ju je, po dolasku, u Banjaluku izbacio iz automobila.

Kada mu je rekla da će ga prijaviti policiji on se razbjesnio i počeo da joj prijeti i govori da će je vozati u gepeku i da će je progutati mrak – rekao je izvor blizak istrazi.

Glasnogovornica PU Banja Luka Marija Markanović potvrdila je da je prijava zaprimljena.

“Policajci su postupili po prijavi i ispitali Muslimovića. Nakon kompletiranja predmeta protiv njega će biti dostavljen izvještaj Okružnom javnom tužiteljstvu u Banjaluci”, rekla je Markanović.

Kako Dnevni avaz doznaje Muslimoviću se na teret stavlja da je počinio krivična djela nanošenje tjelesnih povreda, te ugrožavanje sigurnosti.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI