fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Usmrtio susjeda zbog šume!?

Autor: Dnevno.ba

BJELOGORCI - Petko Gavrilović iz mjestu Bjelogorci, kod Pala, ubijen je u subotu u večernjim satima, a kako Nezavisne novine doznaju, zbog sumnje da je pucao u njega i da ga je usmrtio uhićen je njegov susjed i prezimenjak Milorad Gavrilović.

“Osumnjičeni M.G. je pucao iz oružja na G.P. i teško ga ranio. Ranjeni muškarac preminuo je na putu prema bolnici u Istočnom Sarajevu. Više detalja kao ni motiv ovog ubojstva za sada ne možemo kazati”, rekli su u Policijskoj upravi Istočno Sarajevo.

Kako se neslužbeno saznaje, ubojstvu je prethodila svađa susjeda zbog sječe šume. Mirza Đozo, dežurni tužitelj Okružnog tužiteljstva Istočno Sarajevo, kazao je da je osumnjičenom M.G. predložen jednomjesečni pritvor.

“Teretimo ga za ubojstvo, tako da za sada zbog istrage ne možemo govoriti detalje samog slučaja”, kazao je Đozo.

Nije baš ni jasno u kakvim su odnosima prije tragedije bili ubijeni i osumnjičeni, ali jedna od susjeda ispričala je da su se sukobljavali i ranije.

“Petko se često ponašao kao da mu nitko ništa ne može. On je, kako sam ja čula, navodno, isjekao neku Miloradovu šumu. Kada ga je ovaj pitao zašto je to uradio, došlo je do svađe i pucanja”, rekla je jedna od mještanki mjesta Bjelogorci.

Ubojstvo je, navodno, počinjeno iz puške, ali to nitko nije htio ni potvrditi, ali ni demantirati. I Petko i Milorad bili su oženjeni i imaju po troje djece.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});