fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Žena iz Bihaća svoju bebu zamotala u plastičnu foliju i zakopala u blizini kuće

Autor: Dnevno.ba

BIHAĆ - Pripadnicima Policijske postaje u Bihaću u subotu je prijavljeno čedomorstvo, a policija je privela žensku osobu s inicijalima R.Č. (43) , iz naselja Brekovica, nadomak Bihaća, koja je osumnjičena za ovo krivično djelo

Kako je za Nezavisne novine rekla glasnogovornica MUP-a USŽ, Snežana Galić, policija je dobila anonimnu dojavu o ovom događaju te je privela pomenutu žensku osobu koja je prvobitno negirala ovaj događaj.

Ona je potom odvedena u Kantonalnu bolnicu u Bihaću gdje je podvrgnuta ginekološkom pregledu te je ustanovljeno da se nekoliko dana ranije porodila.

R.Č. je potom u razgovoru s policijskim istražiteljima priznala da se porodila prije sedam dana i da je bebu potom usmrtila, zamotala je u plastičnu foliju i potom zakopala u blizini kuće u kojoj živi u spomenutom bihaćkom naselju.

Nakon toga izvršeno je iskopavanje na spomenutom mjestu i pronađeno je tijelo novodođenčeta.

Istragu o ovom slučaju provodi dežurni županijski tužitelj uz asistiranje pripadnika Sektora kriminalističke policije USŽ, a R.Č, je osumnjičena za krivično djelo čedomorstvo.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});