fbpx
Foto: Nezavisne.com

Davor Dragičević: „Biti suučesnik u ubojstvu, gore je od ubojstva!“

Autor: Dnevno.ba

BANJA LUKA - Davor Dragičević želi da se utvrdi istina o smrti njegovog sina, za kojeg vjeruje da je ubijen te je to iskazao na večerašnjem okupljanju građana iz svih dijelova BiH u Banja Luci.

„Biti suučesnik u ubojstvu, gore je od ubojstva!“, kazao je Dragičević.

 

Prozvao je i MUPRS-a, tužitelja ovog slučaja, patologa, momka čije je ime David naveo u poruci prije nestanka…

 

„Gospodo, Filipe Ćulume, Đorđe Rađenu i ukućani iz ulice Velibora Janjetovića, Željko Karanu, Dragane Lukaču, Darko Ćulume, Dalibore Vrećo, Danko Iliću…
Vi ste suučesnici ubojice u predmetu brutalnog ubojstva Davida Dragičevića. Jednom ste ga ubili, 26.ožujka, na konferenciji za novinare, s montiranim zločinom i sad to sigurno znam. Samo pokušajte još jednom“ , rekao je Davor Dragičević u obraćanju brojnim okupljenim građanima na glavnom banjalučkom trgu.

 

S podignutim rukama i stisnutom šakom uzvikivali su “Pravda za Davida”, a pušten je i snimak pjesme “Klinac iz geta”, koju je taj mladić snimio s 16 godina.

 

Okupljenim građanima, iz svih gradova BiH, obratiti su se i prijatelji stradalog mladića, njihove majke, a zatražili su i pravdu za svu djecu, za Dženana Memića i sve građane. Tvrde i da ovo nije stranački obojen skup i da se ovaj banja lučki trg treba zvati po stradalom mladiću.

 

Beživotno tijelo 21-godišnjaka Davida pronađeno je 24.ožujka na ušću Crkvine u Vrbas u Banja Luci, iako je policija u prvim informacijama sumnjala u zadesnu smrt, porodica to ne prihvaća i smatra da je ubijen.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI