fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

DAVOR DRAGIČEVIĆ: Nitko neće otimati kamione!

Autor: Srpska.info

BANJA LUKA - Davor Dragičević poručio je sinoć da MUP i tužiteljstvo objelodane tko je ubio njegovo dijete sa skupa na trgu Krajine.

“Jednog dana kada dođe istina i pravda svi ćete čuti gdje mi živimo. Živimo u državi, koja apsolutno ne brine o ljudima i građanima RS. Brine kada trebamo izaći na izbore i kada trebamo platiti račune. Postoji 8,6 milijardi razloga zašto je moj sin ubijen. Jedan od motiva je taj što je nosio transparent za Đurovića i Arbutinu, a sada drugi nose njegov transparent. Sve potpisnice Daytona, rekli ste da imamo pravo na život, e sad nam recite gdje živimo i da su ubojstva naše djece legalizirana. Recite tko ste vi, a tko smo mi i kako se zove zemlja u kojoj živimo? Meni takva država ne treba, ni grob mom sinu, i kuća u kojoj živim. Nitko šleper s izbornim materijalom neće oteti, naša borba se zasniva na istini i pravdi. A prosvjedi pred izbore bit će mirni i dostojanstveni” – poručio je Davor sa Trga Krajine.

Davor je rekao da će 186. dan biti pokazatelj, ali mirno i dostojanstveno.

“Svi na vlasti morate shvatiti da ste tu radi nas, a ne mi radi vas. Što hoće Davor, ubili mu jedno dijete, ima drugo dijete, nek se veseli i slavi reče Dodik” – rekao je on.

Ova rečenica izazvala je negodovanje prisutnih.

“Još jedna negativna izjava o mom djetetu izaći ću i ja u javnost i reći tko ste i tko su vaša djeca. Vi dobro znate tko ste vi i vaša djeca” – rekao je Davor.

I večeras je mali dječak pročitao Davidovu molitvu, što je izazvalo oduševljenje prisutnih. Danijela Rastešić je rekla da mora prokomentirati priče iz grupe “Pravda za Davida”.

“Svi znamo kako je iskreno nastala ova grupa kako bi pomogli i pružili podršku Suzani i Davoru. Torturu koju prolazimo od prvog dana je kao da smo pokusni kunići, sve su pokušavali protiv nas. Nas je sve probudila ljubav prema djeci. Svjesni smo šta se sve dešavlo, ali smo šutjeli. Davor je mogao davno otići, ali je ostao. Što je dočekao od zemlje. Kada je on ratovao gdje je bio taj što ga sada pljuje” – poručila je ona.

Ističe da skoro pet mjeseci traže samo jednu stvar, a to je da institucije otkriju tko je ubio dijete u ovom gradu.

“Shvatili smo još negdje na početku da su ubojice jako bitne ljudima koji nam sjede u tim istim institucijama i da ih kriju i štite, samim time, kako Davor kaže, postali su saučesnici u zločinu. Umjesto da riješite slučaj ubojstva djeteta, vi skačete u oči narodu koji samo to traže. Trga ne bi bilo odavno, da se to riješilo. Trg ne držimo mi nego vi, vi držite nas na tom trgu. Svi mi želimo da se vratimo svojim životima, porodicama, poslu, planovima za život koji su stali u ožujku ove godine. Pokušali ste da nas predstavite kao posredenike opozicije, stranih sila, plaćenike Soroša, teroriste koji hoće da sruše i unište Republiku Srpsku. Vi nas neprestano uvlačite u politiku, ispolitizirali ste monstruozno ubojstvo jednog djeteta, samo da bi ste prikrili zločince i sačuvali svoj interes” – poručila je ona.

Na kraju ovog okupljanja na Trgu Krajine, Davor je upitao tko je bacio bombu na kuću Darka Ilića.

Autor: Srpska.info
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});