fbpx

DF: Ne ulazimo u Vladu USŽ, neka nas A-SDA i SDA ne uvlači u svoje političke ratove

Autor: Dnevni list

SARAJEVO - Vezano za informaciju i pisanje pojedinih medija kako DF i SDP danas, na vanrednoj sjednici Skupštine Unsko - sanske županije, ulaze u sastav Vlade USŽ, reagirali su iz demokratske fronte i za bh. javnost govorili istinitim činjenicama, piše Patria.

– Danas se ne održava nikakva sjednica Skupštine Unsko – sanske županije. DF ne ulazi u Vladu Unsko – sanske županije danas, logično jer nema sjednice, ali ni ubuduće kada bude sjednica skupštine istog.

Svaki član DF-a koji bi eventualno pristao da uđe u takvu Vladu i postane ministar automatski će biti brisan iz članstva stranke. Dakle, neće biti ministara iz reda DF-a. Točna je činjenica da su DF i SDP imali ponudu od strane A-SDA da se sruši aktualna Vlada USK i da se zajednički pravi nova, što je uključivalo i ponudu od strane A-SDA da DF i SDP imenuju novog premijera Vlade USK. Podrazumijeva se da smo i to odbili – priopćeno je iz DF-a.

Iz navedenih razloga, a koristeći ovu priliku, iz DF-a žele zamoliti A-SDA i SDA da više ne pokušavaju svoje nesporazume, političke ratove i međusobna podmetanja, rješavati uplitanjem Demokratske fronte.

– Mi u DF-u ćemo raditi isključivo u interesu građana što podrazumijeva podršku svemu što ljudima, u ovom slučaju u Unsko – sanske županije, nosi korist. Pod tom podrškom mislimo i na prijedloge, inicijative, projekte, koji mogu doći i od strane A-SDA, ali i SDA, pod uvjetom da su smisleni, korisni, a da nisu plod korupcije ili međusobnog podmetanja – dodali su iz DF-a.

Autor: Dnevni list

ZADNJE VIJESTI