fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

DRAGO GRBAVAC: Masovni prosvjedi branitelja svakim novim danom sve izgledniji!

Autor: Ljubuski.info

LJUBUŠKI - Iz razgovora s Dragom Grbavcem, predsjednikom Zaboravljenih branitelja BiH, doznajemo kako su najavljeni masovni prosvijedi zakazani za 28. veljače u 10 sati, u cijeloj Federaciji izgledniji nego ikada prije.

Ova populacija branitelja i njihovih simpatizera planiraju blokirati sve važnije granične prijelaze prema Hrvatskoj i RS, jer se Federalni parlament oglušio o hitnom zasjedanju po pitanju braniteljskih zahtijeva.

Drago Grbavac kaže:

U proteklih nekoliko dana obavio sam niz telefonskih razgovora s političkim dužnosnicima koje smatramo odgovornim za pat poziciju u kojoj se našla Rezolucija branitelja, te tako izazvala veliko nezadovoljstvo i krizu u cijeloj Federaciji.

Po mojoj procjeni, najveću odgovornost za neodržavanje hitne sjednice Parlamenta, po pitanju Rezolucije, treba snositi predsjednik Parlamenta Edin Mušić i njegov zamjenik Mladen Bošković!

Bez obzira što su tri političke stranke, HDZ1990, SDP i DF, uputile hitan apel predsjedniku parlamenta Edinu Mušiću i zatražili hitan sastanak parlamenta po pitanju Rezolucije branitelja, te ga upozorili da će u protivnom snositi veliku odgovornost, on opet izvodi prozirne poteze, očito želeći izazvati još veću krizu u Federaciji.

Posljedni izgovor mu je bio da ove spomenute tri stranke nisu dostavile dvadeset potrebnih potpisa svojih zastupnika, jer je po njemu to uvjet za sazivanje izvanredne sjednice.

Gospodin Edin Mušić zaboravlja da mu je prije pola godine upućen popis tih 20 potrebnih potpisa na koje se on opet ponovo poziva i tako odugovlači i izaziva veću krizu.

Dakle, mi nemamo drugog izbora, još jednom pozivamo sve naše članove i sve ljude dobre volje da nam se pridruže 28.2. u traženju naših prava, i traženju istine u Registru branitelja, Registru koji skriva veliki broj lažnih “branitelja”!

Prema tome, evo razloga da nam se priključi veliki broj sipatizera i nezadovoljnih građana, nezadovoljnih po pitanju općeg stanja i nepravde u društvu, a oni koji su svime zadovoljni oni opet imaju razloga priključiti se policiji koja će taj dan biti poslana na nas!

Autor: Ljubuski.info
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});