fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

EKSKLUZIVNO: „Kaskader“ u Strugama nije B. Dž nego glavom i bradom alkoholizirani čapljinski načelnik Smiljan Vidić!?

Autor: Dnevno.ba

ČAPLJINA - Na lokalnim medijima prvog svibnja objavljeno je da se u Strugama dogodila teža prometna nesreća

(http://www.caportal.net/index.php/crna-kronika/item/2766-automobilom-probio-ogradu-i-udario-u-kucu-u-strugama) Oni su prenijeli navode MUP-a HNŽ-a da je u prometnoj nesreći sudjelovao automobil Golf kojim je upravljao B. Dž. Također su objavili da je B. DŽ. zadobio neutvrđeni stupanj ozljeda. Dalje u tekstu stoji kako je automobil probio zaštitnu ogradu, te je na kraju, kažu, udario u zid kuće pored ceste.

Također su lokalni mediji prenijeli da je nastala velika materijalna šteta i da su očevid uradili službenici PU Čapljina.

Tri dana poslije doznajemo kako su lokalni mediji zapravo samo djelomično objavili točnu informaciju. Točno su objavili samo da je automobil probio ogradu u Strugama te da se na kraju zabio u zid kuće i da su očevid uradili službenici PU Čapljina.

Ekskluzivno doznajemo, tu noć prometnu nesreću u teško alkoholiziranom stanju izazvao je čapljinski načelnik Smiljan Vidić.

ograda1

Tu noć, u subotu 30. travnja Vidić je bio sudionikom svadbenom veselju u motelu Lav. Jedan od izvora tvrdi da je bio na obiteljskoj svadbenoj veselici direktora Uprave za indirektno oporezivanje BiH Mire Džakule!

Vidić je velikom brzinom proletio kroz ogradu u Strugama. Vozio je osobni automobil marke Audi čija je vrijednost oko sto tisuća KM.

Čapljinska hitna pomoć ga je prebacila na KBC Mostar gdje je utvrđen lom ruke.

Na inzistiranje mostarskih liječnika, inače Vidićevih kolega, da mu izvade krv, radi lakšeg daljnjeg liječenja, Vidić je to drsko odbio!

Jedan od liječnika je kazao da u svojoj liječničkoj karijeri nije zabilježio takav stupanj alkoholiziranosti u kavom je bio čapljinski načelnik Vidić!

Ostat će nepoznato zašto je PU na čelu sa Vinkom Ćorićem i Anđelkom Buljubašićem krivotvorila policijski zapisnik?

Zašto su tom nečasnom radnjom željeli zaštititi čapljinskog načelnika koji namjerava da se ponovo kandidira na poziciju načelnika na predstojećim lokalnim listopadskim izborima?

S druge strane, kako tvrde pouzdani izvori našeg portala, Anđelko Buljubašić je jedan od onih, koji svaki dan potpišu desetine prometnih prekršaja, uglavnom za pogrešno parkiranje!

Čapljinski načelnik Smiljan Vidić je na kućnom liječenju. Želimo mu brz oporavak.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});