FOTO: Velika pobjeda HDZ-a u nogometnom dvoboju na ranču na Gajicama

Autor: Dnevno.ba

KREŠEVO - Desetak godina duga tradicija druženja gospodarstvenika i političara u Kreševu održana je i jučer.

Obično početkom ljeta, hrvatski politički predstavnici i stranački dužnosnici predvođeni predsjednikom HDZ-a BiH i hrvatskim članom Predsjedništva BiH dr. Draganom Čovićem, na poziv obitelji Stanić posjete njihov ranč na Gajicama.

gajice2-21062017

Jednodnevno druženje u prekrasnoj prirodi nadomak Kreševa obično započne sportskim nadmetanjima a završi druženjem i razgovorom. Tako je bilo i jučer kada je ekipa HDZ-a BiH pobijedila ne samo domaćine, ekipu Stanić grupacije nego i predstavnike Agram Grupe.

Nogometne dresove i ove su godine tako obukli predsjednik Čović te Svjetlan Stanić koji su i na terenu predvodili dvije dugogodišnje suparničke nogometne ekipe koje pak izvan terena krasi veliko prijateljstvo.

gajice4-21062017 (1)

Prijateljstvo ali i podrška između politke i gospodarstva potvrđena je nazočnošću brojnih kako predstavnika vlasti tako i gospodarstvenika te predstavnika Veleposlanstva RH u BiH na čelu s veleposlanika Ivanom Del Vechijem.

Na kraju se domaćin Svjetlan Stanić,uz roditelje i braću Zvjezdana i Gorana zahvalio svima na dolasku kazavši kako je ponosan da je njegova ekipa ove godine izgubila ali još više da se ova tradicija druženja nastavila.

gajice4-21062017 (2)

Dragi čitatelji, prijedlog Uredništva našeg portala jeste da se i vi ovako što češće družite, u ovim vrućim ljetnim danima ponajviše u prirodi, te da dobro jedete i pijete, jer nije dobro “letati” na prazan želudac.

Najbolje ako se ispeče koje janje, zalije sve gemištom ili pivom, jer nije dobro živjeti samo o kruhu i vodi. Stoga ćemo uvijek ovakve manifestacije podržavati. Bravo HDZ, bravo Stanići…

gajice6-21062017

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI