fbpx

FOTOUBOD: Slika govori tisuću riječi – Narod ostaje nijem, nažalost!

Autor: Dnevno.ba

MOSTAR - Ono što nisu uspjeli devedesetih godina u vrijeme Domovinskoga rata-izvjesiti srpsku zastavu u Žitomisliću, na Buni, Sretnicama, Čitluku, Širokom Brijegu, danas to čine.

Okupacija pod nazivom „Sajam gospodarstva“, manifestacija je kojom se manipulira i koja već desetak godina ne donosi ništa novo. Uvijek ista priča pod krovovima sokolovih hangara, četverodnevni “vašar” koji svake godine posjećuje sve manje ljudi i gospodarstvenika.

Novac se slijeva u džepove podobnika, a investicije ne dolaze. Po drugi put u desetak godina zemlja partner je Srbija, ponavljanje je majka znanja.

Dragi Aco, kako ga nazva akademik Čović od milja, otvorit će Sajam. Trebali bi smo biti oduševljeni, ili će nam u suprotnom prišiti etiketu:” izdajnici hrvatskoga naroda”.

Zanimljivo, uvijek kada ukazujete na pogreške vladajućih, njihove megalomanske apetite i propuste izdajnik ste hrvatskoga naroda. E pa ovoga puta izdajnici hrvatskoga naroda su oni koji su ove plakate postavili na svim glavnim prometnicama u Hercegovini. Malo tko se zgraža, nitko ih ne dira, pa civilizirani smo, i sad nam je napokon jasno tko skida, prebrojava i ruši plakate hrvatskih političara u predizbornoj kampanji!? Isti oni koji su ove postavili.

A vjerujemo kako je bilo milijun boljih i kvalitetnijih rješenja za najaviti Srbiju kao zemlju partnera Sajma gospodarstva 2018.u Mostaru. Primjerice, umjesto zastave Srbije mogla su se vijoriti polja smilja na tvrdom hercegovačkom kamenu i težačka ruka. Ipak su Hrvati u Hercegovini domaćini, navode u svome priopćenju iz HDZ-a 1990.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI