fbpx

GOSPINA PORUKA: Ovo je vrijeme nastajanja nove civilizacije bez Boga!?

Autor: Dnevno.ba

FATIMA - Na svetkovinu Uznesenja Blažene Djevice Marije, ona je poslala važno upozorenje svijetu!

Gospa Fatimska 15. kolovoza 1989. preko svećenika don Stefana Gobbija, začetnika Svećničkog Marijanskog pokreta, poslala je ovu upozoravajuću poruku svijetu:

“Danas gledajte u mene, vašu nebesku Majku, u sjaju mog slavnog Tijela uznesenog, zajedno s dušom, u rajsku slavu.

Ja sam Žena zaodjenuta suncem.

Ja sam vaša nebeska Voditeljica.

Ja sam Kraljica svih svetih.

Gledajte u me kao u znak sigurne nade i utjehe u ovo vrijeme čišćenja, apostazije i velikog jada. Došla su vremena borbe i sve većeg osvajanja od strane Zmaja, Zvijeri koja dolazi sa zemlje i koja izlazi iz mora.

Stoga je ovo vrijeme nastajanja jedne civilizacije bez Boga, kada se cijelo čovječanstvo vodi u život bez njega.

To je vrijeme kada se sve veći broj ljudi klanja Sotoni i đavolskim snagama, i tako se sve više širi kult sotone, sekti i crnih misa.

To su vremena kada se stvara jedan idol kojeg se postavlja na mjesta pravog Boga i prave Crkve, a taj idol je lažni Krist i lažna Crkva.

To su vremena kada će svi oni koji slijede ovog idola biti obilježeni njegovim žigom na čelu i ruci.

To su vremena u kojima će svi vjerni sljedbenici Jaganjca biti izloženi odbacivanju, progonima, zatvorima i smrti.

Zato su to vremena vaše ustrajnosti.

Ovdje se treba pokazati ustrajnost svetih

– Ovdje se treba pokazati ustrajnost onih koji su Gospodinovi, koji u život provode Božje zapovijedi i ostaju vjerni Isusu.

– Ovdje se treba pokazati ustrajnost onih koji će biti progonjeni i odvedeni na mučenje, jer blaženi su oni koji umiru u Gospodinu, oni nalaze odmor svome umoru, a dobro koje su učinili ide s njima.

– Ovdje se treba pokazati ustrajnost onih koji se ne klanjaju Zvijeri i ne daju se znamenovati njegovim đavolskim žigom.

Naprotiv, oni koji će se klanjati Zvijeri i njenom kipu, i nositi na čelu i ruci njen žig, pit će vino srdžbe Božje, uliveno u kalež njegove strašne kazne, i bit će mučeni vatrom i sumporom u nazočnosti Jaganjca i svetih anđela.

– Ovdje se mora pokazati ustrajnost onih koji na čelu nose napisano ime Jaganjca i njegova Oca, jer nisu izdali svoga Boga, u njihovim riječima nije bilo laži, te slijede Jaganjca kud god On ide.

– Ovdje se mora pokazati ustrajnost moje male djece koju Ja zovem da se posvete mom Bezgrješnom Srcu, kako bi sa mnom proživjeli zadnje trenutke bitke i pada Babilona, kada će se obaviti berba zemaljskog vinograda, i grozdovi biti bačeni u badanj za gnječenje u znak velike kazne Božje.

Stoga vas sve danas pozivam da gledate mene, svoju nebesku Majku, u sjaju mog slavnog tijela, kako bi vas moje svjetlo obasjalo i moje Bezgrješno Srce u sebe primilo, a moja vas majčinska ljubav poduprla da u ovim vremenima budete hrabri svjedoci ustrajnosti pred Crkvom i cijelim čovječanstvom.”

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI