fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

HČSP BiH: Hrvatski narod je talac stranke koju čine dečki i cure iz Brozova šinjela!

Autor: Dnevno.ba

MOSTAR - Hrvatska Čista Stranka Prava BIH poziva sve zdrave domoljubne snage, kojima je stagnacija, izdaja i uhljebnički mentalitet stran, da podrže našu pretkampanju.

Držeći se načela izvornog pravaštva, naša stranka smatra kako hrvatski puk BIH ne smije biti talac aktualne vladajuće klike. Hrvatima nije potreban politički pravac niti tzv.bosanskih daidža, a niti hercegovačkog Aristotela.

Po nama, frankovcima, svaki kraj Bosne i Hercegovine je jednako vrijedan. Ne postoje Hrvati prvog i drugog reda. Jednako je vrijedan Hrvat u Srebrenici, Bihaću, Tesliću, Zenici i onaj u Livnu, Širokom Brijegu, Tomislavgradu i drugdje.

Naš je stav kako je hrvatski narod talac stranke čiji su glavni protagonisti poslije 1990. izmislili iz Brozova šinjela s ciljem osobnoga bogaćenja i zanemarivanja narodnih interesa.

Crvena buržoazija je opljačkala sve što se dalo a tisuće Hrvata poslala u pečalbu. Po uzoru na Broza, kako ne bi bili smetnja. Naš narod ima posljednju šansu. Sam iz svoje snage se organizirati i uobličiti htijenja, želje i opstanak, artikulirati izričaj, a odbaciti defetizam, kolektivnu depresiju i beznađe.

HČSP BiH ne nudi narodu opsjenu, lažnu nadu, laka rješenja i Sinekure za dežurne uhljebe, nego samo novi početak – krv, znoj i suze. Pozivamo naše iseljenike koji su ovih ljetnjih mjeseci na svojim ognjištima da izvade osobne iskaznice BIH kako bi mogli 2018.dopisno glasovati na izborima, kao što to Bošnjaci odavno prakticiraju. Odbacite nametnutu propagandu protuhrvatskih elemenata po kojima je Bosna i Hercegovina izgubljena zemlja i tamni vilajet. Lažu vas” – navodi se u priopćenju Hrvatske Čiste Stranke Prava (HČSP) BiH.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});