fbpx

HDZ-OVAC TVRDI: Mladi odlaze zbog “teških roditelja”!

Autor: Dnevno.ba

VINKOVCI - Odlazak mladih u inozemstvo gorući je problem Hrvatske, a na pitanje kako zaustaviti odljev mladih mozgova te zašto oni odlaze odgovor je prije dva dana pokušala dati predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović predstavivši svoje demografske mjere.

Odgovor na pitanje zbog čega mladi obježe van pokušao je dati i Mladen Karlić, HDZ-ov saborski zastupnik, predsjednik Gradskog vijeća Vinkovaca te bivši dugogodišnji gradonačelnik toga grada, prenosi Jutarnji list.

Na jučerašnjoj sjednici Gradskog vijeća rekao je kako je “odljev mladih iz Vinkovaca i Hrvatske posljedica teških roditelja koji im zagorčavaju život”. Barem tako tvrdi SDP-ov gradski vijećnik Damir Rimac na svom Facebook profilu.

– Najoštrije osuđujem ovakvu izjavu prvenstveno kao roditelj jedne gimnazijalke koja je odlična ucenica, ali i kao osoba koja je dugo vremena u lokalnoj politici!, napisao je Rimac. I nije bio jedini koejga je takvo razmišljanje šokiralo, a mnogi su u komentarima ispod njegove objave rekli što misle o tome.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI