fbpx

HRVATSKI BLOK BiH: Intenzivniji rad na rasvjetljavanju slučajeva krađe u BiH!

Autor: Dnevno.ba

DOBOJ - Učestale provale i krađe u Srednjoj Bosni i Bosanskoj Posavini i bespravna sječa šume bile su glavne teme sastanka Hrvatskog bloka sa šefom policije PU Doboj Željkom Tanasićem.

Dopredsjednik Hrvatskog bloka Jozo Tipurić sa svojim kolegama upoznao je šefa policije o sigurnosnoj situaciji gdje su u posljednje vrijeme učestale provale i krađe iz kuća u ovom području hrvatskih sela. U vrlo konstruktivnom razgovoru o sigurnosnoj situaciji šef policije Željko Tanasić je upoznat sa krađom šume Marka Gavrana, te parcela šuma kod hrvatskog groblja u Foči u vlasništvu više obitelji Tolić.

Na području Modriče u selu Čardak ukradeno je zvono s kapele!

Obzirom na učestale provale i krađe i na to da počinitelji nisu pronađeni šef policije se obavezao na intenzivne radnje u sprječavanju provala i krađa te ponovni sastanak je dogovoren za 10 dana. Obavezao se da će još jednom provjeriti sve prijavljene slučajeve i još intenzivnije raditi na njihovom rasvjetljavanju.

Dopredsjednik Hrvatskog bloka Jozo Tipurić je napomenuo da je potrebno da bude veći broj službenika hrvatske nacionalnosti u Policiji etniteta RS-a.

S današnjim sastankom Hrvatski blok je zadovoljan zbog spremanosti šefa Policije na rasvjetljavanju slučajeva provala i krađa, priopćeno je iz Hrvatskog bloka BiH.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI