fbpx

Izborni inženjering pronašao način kako da u XI. izbornoj jedinici ne glasuju samo Hrvati iz dijaspore

Autor: Dnevno.ba

ŠIROKI BRIJEG - Veliki broj hrvatskih građana srpske nacionalnosti kojima je ukinuto prebivalište u Republici Hrvatskoj, a koji su imali pravo glasa u prvih X izbornih jedinica se prelio u XI izbornu jedinicu-dijaspora. Na primjer na dva biračka mjesta u Republici Srbiji gdje je na prošlogodišnjim izborima izašlo nešto manje od 300 birača - Hrvata, broj se popeo na oko 7000 birača s pravom glasa,a radi se mahom o hrvatskim državljanima srpske nacionalnosti, ili Banjaluka gdje je prošle godine na izbore izašlo oko 650 birača sada je na rujanskim izborima broj onih koji imaju pravo glasa šest puta veći. To daje prostora određenim snagama na potencijani inženjering i manipulaciju izborima.

Od prvih parlamentarnih izbora u Republici Hrvatskoj 1990.godine do danas, po prvi puta hrvatski državljani srpske nacionalnosti koji žive izvan Republike Hrvatske imaju mogućnost izravno utjecati na ishod izbora u XI izbornoj jedinici, a to će se dogoditi pod dirigentskom palicom tehničkog ministra unutarnjih poslova RH Vlaha Orepića koji je našao malo vremena u svom prenatrpanom rasporedu i objasnio javnosti: “Policijskom provjerom utvrđeno je da oko 35.000 građana nije imalo uredne dokumente vezano za svoje prebivalište, izdana su im rješenja, oni će biti brisani iz popisa birača na tim adresama, ali time nisu izbrisani iz registra birača. Oni su hrvatski državljani i imaju pravo glasovati, ali u XI. izbornoj jedinici za dijasporu”.

Žalosno je da su pronašli način i na mala vrata u XI izbornu jedinicu u kojoj glasuju Hrvati iz dijaspore ugurali i Srbe kako bi mogli manipulirati izbornim rezultatima, a sve pod krinkom zakona i pravne države.

Pozivamo Vas sve da branite svoju djecu i da se oduprete svim slugama kneza tame, kako ih je nazvao general Glasnović ovih dana;

„Obmana i mito će opet biti glavno oružje sluga kneza tame za ove izbore. Politički kameleoni već dijele teško zarađeni novac hrvatskih poreznih obveznika kako bi utjecali na krajnji ishod izbora.

Nemojte se jeftino prodavati i tražite točnu spoznaju stvarnosti kakva jeste. Zajedno ćemo nokautirati sve neprijatelje koji već desetljećima destruiraju jedinstveno hrvatsko biće.

Uzmite taj novac jer je vaš, ali ne dajte i ne prodajite svoju djecu za 100KM.“

Izborni stožer generala Glasnovića

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI