fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
©

Javnost zgrožena vrhunskom obrazovnom karijerom Zorana Galića

Autor: Ljubuški.info

POSUŠJE - Još kad je početkom devedesetih dobio diplomu srednje Strukovne škole u Posušju, profesorski kadar je znao da je pred Zoranom Galićem vrhunska profesionalna, a osobito obrazovna karijera. Tako nam govori njegov blizak prijatelj iz Posušja.

Prije desetak godina sadašnji direktor DGS-a, a nekada ravnatelj policije u ZHŽ je diplomirao na FABUS-u, Fakultetu za uslužni biznis iz Sremske Kamenice i od tada njegova karijera vrtoglavo raste.

Svojim zalaganjem u obrazovanju i upornošću zarazio je više desetina muškaraca i žena, pa su i oni krenuli njegovim stopama, tražeći da im država snosi troškove ovog suvremenog obrazovnog procesa.

Tako je postao prvostupnik po Bolonji, što odgovara VI stupnju stručne spreme ili kako se danas vrjednuje s 180 ECTS bodova. S tom lažnom diplomom Zoran Galić postaje ravnatelj policije ZHŽ.
Međutim, on uz tešku borbu s kriminalom i složenim upravljanjem velikih policijskih struktura ZHŽ uči, savladava složenu ekonomsku teoriju i praksu, te prema informacijama na Univerzitetu za poslovne studije u Banja Luci postaje magistar znanosti.

Ali, Zoran Galić ni tada nestaje! Nakon magisterija on prema informacijama na istom Fakultetu doktorira.

Jedno vrijeme je svoje cijenjene obrazovne titule pisao uz svoje ime, da bi nakon par mjeseci od toga odustao i dokazao svoju skromnost.

Na internetskoj stranici DGS-a stoji da ima sljedeće obrazovanje: “Završio je Pravni fakultet u Mostaru u zvanju diplomiranog pravnika.”

Izgleda da Zoran Galić više voli titulu diplomiranog pravnika od titule doktora ekonomskih znanosti. Upravo tako, to je ta skromnost našeg hercegovačkog Hrvata.

E sada, kako ući u trag zašto je to tako?

Pitali smo glasnogovornicu DGS-a Sanelu Dujković i ona je kazala da je osobno izradila životopis Zorana Galića, objavljen na internetskoj stranici DGS-a i da je dobila podatak da je njen direktor diplomirani pravnik s Pravnog fakulteta u Mostaru, a o tituli doktora ekonomskih znanosti ni traga ni glasa.

zoran_galic_drsc_10062016

Autor: Ljubuški.info
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});