fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Jerko Lijanović kandidat za člana Predsjedništva BiH – traži minimalnu plaću od 1 000 KM za svakog radnika!

Autor: Dnevno.ba

SARAJEVO - ''Svi smo svjedoci kako Dodik i Čović opstruiraju sve pozitivno u BiH što bi vodilo ka boljitku. Zato nam je na predstojećim Općim izborima važan svaki glas. Zbog toga sam i odlučio da odustanem od svoje planirane kandidature kao nezavisni kandidat za člana Predsjedništva BiH iz reda bošnjačkog naroda i da budem kandidat za Parlament BiH na listama Narodne stranke Radom za boljitak.

Sada više nije važno tko će biti član Predsjedništva iz reda bošnjačkog naroda ali je od povijesnog značaja tko će biti član iz reda hrvatskog naroda. Ne daj Bože da u Predsjedništvo BiH zasjednu Čović i Dodik. Kada bi oni sjeli naredne četiri godine zajedno u pitanje bi bio doveden teritorijalni integriteti i suverenost te sve što čini BiH državom.

Sreća je da su stanovnici naše BiH svjesni svega navedenog. U svakodnevnoj komunikaciji sam s njima na terenu i imam informaciju da će u FBiH u kojoj pravo na glas ima oko dva milijuna stanovnika na Opće izbore u listopadu ipak izaći ogroman broj glasača koji do sada nisu glasali s ciljem da sudbinu napokon uzmu u svoje ruke i zaustave osvjedočene neprijatelje BiH Dodika i Čovića.

Najvažnije je da u Predsjedništvo ne dođe Dragan Čović. Jedina zdrava alternativa za Čovića je Jerko Ivanković Lijanović. Čovjek koji nikada nije spomenuo treći entitet. Čovjek koji voli BiH i želi zemlju ekonomski razvijenu, zemlju koja nudi radna mjesta za sve stanovnike bez obzira na vjeru i naciju. On je jedini koji bi pomrsio račune Dodiku i suprostavio bi mu se u razgradnji BiH i svim opasnostima koje su se nadvile trenutno nad BiH”, poručio je danas u Sarajevu na zajedničkoj press konferenicji Adil Žigić, sada najavljeni kandidat za Parlament BiH ispred Narodne stranke Radom za boljitak.

Žigić je dodao da je Boljitkov Program za 10 jedini ispravan put ka oporavku stanovnika Bosne i Hercegovine.

Na press konferenciji se obratio i kandidat Boljitka za člana Predsjedništva BiH Jerko Ivanković Lijanović koji je istakao deset ključnih mjera koje će Boljitak u narednom mandatau nakon pobjede na listopadskim izborima provesti.

1. UKIDANJE KANTONA I JAČANJE LOKALNE SAMOUPRAVE
2. UKIDANJE DOPRINOSA NA PLAĆE U PROIZVODNOM SEKTORU
3. OSIGURANJE PROIZVODNJE DOVOLJNE KOLIČINE HRANE ZA POTREBE VLASTITOG STANOVNIŠTVA
4. MAKSIMALNO KORIŠTENJE DOMAĆIH POTENCIJALA ZA PROIZVODNJU ENERGIJE
5. SIGURNOST ZAVRŠETKA IZGRADNJE PROMETNE INFRASTRUKTURE
6. OSIGURANE RAČUNARE SVOJ DJECI U PROCESU OBRAZOVANJA
7. OSIGURATI SVIM GRAĐANIMA ZDRAVSTVENO OSIGURANJE
8. SMANJENJE KORUPCIJE UVOĐENJEM E-UPRAVE
9. OSIGURANJE DJEČIJEG DOPLATKA ZA SVAKO DIJETE
10. RADNIM LJUDIMA VRATITI VJERU I DOSTOJANSTVO DA RADE I ŽIVE OD SVOGA RADA

”Ukidanje županija i doprinosa na plaće osigurat će smanjenje birokracije i posao u proizvodnom sekotru za sve stanovnike FBiH s minimalnom plaćom od 1000 KM s kojom će moći živjeti od svoga rada i neće biti priseljeni odlaziti trbuhom za kruhom u strane zemlje”, zaključio je Lijanović.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});