fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

JOSIP ŠIMIĆ: Bolan Fahro u Zenici ćeš po vazdan dizati sapune!

Autor: Josip Šimić

SARAJEVO - Ovako Dnevni avaz diskreditira svjedoke Tužiteljstva, pa tako sam se i ja na udaru našao.

Naime, jučer sam po treći put u svojstvu svjedoka saslušan u Tužiteljstvu KS, a vezano za ubojstvo Taiba Torlakovića, u kojem sam istakao Fahrinu, Keljmendijevu i Elezovu ulogu u toj likvidaciji. I zamislite, tik, jučer nakon saslušanja, moj iskaz biva proslijeđen Fahri, a u subotu odmah Avaz piše, kako bi me diskreditirao. Ništa novo. U petak me se po nalogu Dalide Burzić vrbovalo da promijenim iskaz, i da kažem da Fahre u tom ubojstvu nema, kako bi Fahro izbjegao kazneni progon i za ovo ubojstvo!

Nakon što sam odbio, uslijedila mi je diskreditacija. Diskreditacija je uslijedila, kad nisam obraćao pažnju na njihove prijetnje i novčane ponude. Ako je kleveta, postavlja se pitanje, zašto me ne tuže?! Ako lažno prijavljujem, zašto me ne procesuiraju?! Ne mogu me procesuirati jer govorim istinu, ali me mogu ovako diskreditirati i to je sve što mogu i ništa više od toga. Tekst koji je Avaz o meni napisao, ne nudi niti jedan argument, a ovaj tekst je odrađen uz Burzićkinu asistenciju! To sam jučer lijepo i tužiteljicama kazao da će se dogoditi!

avaz-simic16042017

Moj iskaz dat Tužiteljstvu KS, a vezano za ubojstvo Taiba Torlakovića poklapa se s materijalnim dokazima i nalazima FUP-a. To znaju i postupajuće tužiteljice, gdje sam im dao dokumentaciju o Fahrinoj umješanosti, njegovoj povezanosti s Keljmendijem, naveo svjedoke, koji će posvjedočiti moj iskaz…, a sve dokumente koje sam tužiteljicama KS dao ima ih i Tužiteljstvo BiH! Zato se i jesu duhovi uzburkali ovoliko, i znate…to je dobro… Jučer sam tužiteljicama rekao, da će nakon moga ispitivanja, ovaj iskaz po depeši Dalide Burzić biti proslijeđen Avazu, i bi tako zaista!

Vezano za moj prijem kod tužitelja i inspektora uvijek sam dobro došao i netočna je tvrdnja Avazova, da me isti izbjegavaju. Već slijedeći tjedan imam niz prijema kod tužitelja. U svakom tekstu Avazovi novinari sami sebe izbiju iz cipela i sami sebe demantiraju, a kako i ne bi, kad im novine uređuje i određuje šta će se pisati nastavnik likovnog Fahro Radončić. Zato i ne čudi što je za vrijeme njegova ministrovanja državnom policijom zapaljena skoro cijela BiH, s obzirom na njegovu stručnu spremu… Sa svojim fakultetima od Fahre sam 100 puta pismeniji od njega i njegove podaničke medijske kamarile…i to se vidi.

Također ističem, da ništa neće spriječiti provođenje pravde i zakona, a mene će ovakvi Avazovi pamfletići samo još više ojačati.

Inače, Avaz je takva novina, koja je najviše tužena za klevetu i ista ta novina je gubila na Sudu! Nedavno je Avaz oglašen krivim za klevetu, te obitelji Čampara mora isplatiti 10 tisuća KM. Volio bih da je bar i zarez točan u ovim novinama, ali ni to nije! Fahro bolan dizat ćeš sapune u Zenici…

Autor: Josip Šimić
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});