fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Kasumovićevi simpatizeri pozivaju na paljevinu kladionica i rušenje Ustavnog suda!?

Autor: Muhaed Pivić (blogger)

ZENICA - Plaćanje taksi ove vrste za nas nikad nije bilo upitno, kao i sve druge obveze koje redovno izmirujemo, ali nebulozni prohtjevi o astronomskim povećanjima iznosa istih nemaju zakonsko uporište i uvijek ćemo se boriti protiv toga, komentirao je Odluku direktor privatne kladionice „Sport Plus“ Marko Milanović.

Travnik, Gornji Vakuf/Uskoplje, Bugojno, Kalesija, pa sad i Zenica. Tu su još mnogi drugi gradovi u kojima će se morati početi raditi po Zakonu države, a ne odlukama pojedinaca, zaključio je Milanović.

S druge strane simpatizeri tog “pojedinca” mišljenja su da kladionice treba spaliti a ustavni sud srušiti. Iskreno, ne razumijem. Poziv na rušenje Ustavnog suda i anarhija ne vode ničemu. Kako misle naplatiti bilo kakvu taksu ako su mišljenja da iste treba spaliti.

U čijem je interesu ovaj cirkus? Gradonačelnikovi ljudi (čitaj lazni fcb.profili) najavljuju novo pokretanje odluke o oporezivanju. Znači li to da ćemo s kladionicama i preostali njegov mandat od 2 godine trošiti na istu stvar. Na astronomsko oporezivanje koje nije u njegovoj nadležnosti. Na linč kladionica u koje ulaze i Kasumović i vijećnici i ostala beduinska sirotinja iako tvrde da su haram.

Zašto uopće raspravljate o haram parama? Vi još uvijek ne znate jeste li za ukidanje haram kladionica ili ste za astronomski porez i kamatarenje vlasnika kladionica koji su igrom slučaja Hrvati? Vi još uvijek ne znate tko je tražio ocjenu ustavnosti.

Podsjećam, prijedlog za pokretanje postupka za ocjenu ustavnosti Odluke pred Ustavnim sudom FBiH podnijela je 12.01.2017. godine grupa vijećnika SNAGE CENTRA (Adnan Šabani, Kenan Fetahagić, Sanjin Aldobašić, Jasna Alibašić, Đenan Dedić, Sabina Delić) te A-SDA (Rusmir Isak i Mensud Keleštura).

Autor: Muhaed Pivić (blogger)
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});