fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Jelena Kordić Kuret: Drago nam je da smo opet pred divnom publikom u Posušju

Autor: Dnevno.ba

Sutra (subota) u posuškoj kinodvorani s početkom u 20 sati, odigrat će se predstava HNK Mostar „Sve o ženama“ autora Mire Gavrana u režiji Roberta Raponje, a u organizaciji Udruge PAUK.

Vještim preplitanjem komedije i drame predstava govori o prijateljstvu, karijeri, ljubavi, djetinjstvu i starosti. U njoj igraju Jelena Kordić Kuret, Nikolina Marić i Angela Bulum.

– Predstava kod publike prolazi odlično, a to nam je jedna od najgledanijih predstava. Svi se prepoznajemo u tim situacijama o kojima predstava govori, kazala je Jelena Kordić Kuret.

Vješta je to i brza transformacija triju glumica u petnaest likova kroz niz komičnih obrata. To nije predstava samo za žene, kako na prvu možda djeluje muškarcima. Štoviše.

– Muškarci se obeshrabre kada čuju naziv predstave Sve o ženama u kojoj igraju samo glumice i misle da predstava nije za njih, ali je predstava upravo za njih. Oni su glavni akteri svih tih priča i pokretači drame. I jako mi je drago da ste nas pozvali i ove godine, upravo zato što sam ostala pod dojmom kako nam je publika bila fenomenalna pa se radujem što ćemo igrati i s ovom predstavom, kazala je Jelena Kordić Kuret, koja je prošle godine u Posušju nastupala s predstavom Brat magarac, prije toga i s Kajališnim satom.

Podsjetimo, ovim događajem, sada već tradicionalno 8. srpnja, udruga PAUK simbolično obilježava godišnjicu smrti posuškog glumca i umjetnika Darka Ćurde.

Ulaz je slobodan.

Događaj se odvija u sklopu manifestacije Posuško lito.

Poziv na događaj

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});