fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Muž Ljiljane Kuhta Jeličić, inače Novosađanin, može, ali Ante Prkačin i Marko Skejo ne mogu…

Autor: T. Škorić / Dnevno.ba

ZAGREB - Milorad Pupovac, Nenad Stazić i neki drugi veliki "domoljubi" u zadnje vrijeme ponovno su se okomili na hrvatske nacionalne vrijednosti, pa i u svojim biltenima, koji se plaćaju novcima Hrvata, počeli prozivati hrvatske medije i novinare koji su njima nepodobni.

No, nikako da gospoda svih ovih godina prozovu nekoga iz svojih redova, primjerice Željka Jeličića, Novosađanina koji je u vrijeme Domovinskoga rata bio tko zna gdje, ali kasnije je stigao u “Lijepu našu” i oženio Ljiljanu Kuhta. Kuhta je nekoć bila član Gradskog poglavarstva u Zagrebu, kasnije i zamjenica gradonačelnika Milana Bandića koji je njezinom suprugu, Novosađaninu Željku, dodjeljivao jako dobre poslove, kao recimo poslove popravke zgrada u razdoblju 2004-2006. godina.

Vrijednost samo tog projekta iznosila je 600.000 kuna, a Jeličić je sa svojom firmom “Građevinarstvo vizija” dokazao da itekako ima viziju za biznis. Firme Ante Prkačina i Marka Skeje ovakve poslove mogu samo sanjati, međutim to što ih srbočetnici, koji su nakon Oluje stigli u Republiku Hrvatsku, dobivaju šakom i kapom nešto je posve normalno u “Lijepoj našoj” gdje “ljepotani” s istoka očigledno uživaju u svim tim blagodatima što ih nudi “Lijepa naša”.

Bandić očigledno ima “šlifa” za posao, odnosno kako on sam voli reći za “delanje”, ali “bre, majka mu stara, lepo delaju i Pupovac i Stazić i ovi njihovi”. I dobro što Skejo i Prkačin ne mogu konkurirati za ovakve poslove Pupovčevim i Stazićevim “igračima”, jer Hrvatska je nažalost toliko srozala svoj ugled da ni Željko Glasnović ovom Novosađaninu ne bi mogao konkurirati pri dobivanju sličnih poslova kada bi imao svoj neki registriran obrt u “Lijepoj našoj”.

Ovdje smo naveli samo jedan primjer tog modernog hrvatskog “delanja”, a vjerujte kako toga ima u izobilju što će ekipa portala Dnevno.ba u narednom razdoblju iz dana u dan prezentirati svojoj čitateljskoj publici.

Red je da HOS-ovci i ostali domoljubi znaju zašto su se borili i izborili.

https://www.youtube.com/watch?v=Ayg_2cojBng

Autor: T. Škorić / Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});