fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Na pružnom prijelazu vlak udario u automobil iz kojeg su dvije osobe smrtno stradale

Autor: Srna

KARLOVAC - Teretni vlak koji je udario putnički automobil danas oko podne na pružnom prelazu u blizini turističkog naselja Osor kod Karlovca, uspio se zaustaviti tek 200 metara dalje, a s njim i vozilo koje je gurao.

Prema informacijama s mjesta događaja, koje donosi “Ka portal”, prije udara čula se glasna sirena iz lokomotive, a nakon udara zvukovi kočenja i struganja.

Radio “Mrežnica” piše da je prizor na mjestu nesreće stravična, automobil je u potpunosti smrskan, a nesrećnim ljudima nije bilo spasa.

Mediji navode da je stradao mlađi bračni par iz Karlovca u tridesetim godinama koji u vikend naselju Osor imaju vikendicu, a kupili su je nedavno, prije mjesec ili dva.

U stravičnoj nesreći koja se dogodila oko podne u Donjem Zvečaju kod Duge Rese poginule su dvije osobe, potvrđeno je portalu “Indeks” u policiji.

Ovaj portal navodi da je pod još nerazjašnjenim okolnostima došlo do sudara voza i automobila, a stradali su putnici iz automobila.

Ekipa hitne medicinske službe i vatrogasci koji su ubrzo stigli, nažalost, nisu bili od pomoći, jer su povrede na unesrećenima bile preteške.

Iz policije su rekli da je uviđaj u toku, te da će više informacija biti poznato kasnije.

Autor: Srna
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});