fbpx

NAKON DANAŠNJIH PROZIVKI: V. d. glavne tužiteljice odmah reagirala i prijavila Mektića Vijeću ministara BiH i VSTV-u

Autor: Slobodna Bosna

Vršitelj dužnosti glavnog tužitelja BiH Gordana Tadić uputila je akt Visokom sudskom i tužiteljskom savjetu /VSTS/ BiH i Savjetu ministara BiH, u kojem je, u skladu s nadležnostima, tražila da poduzmu sve mjere s ciljem njene zaštite, jer današnje izjave ministra sigurnosti BiH Dragana Mektića sadrže neosnovane i apsolutno neistinite navode usmjerene na njenu osobnu i profesionalnu diskreditaciju, navedeno je iz Tužiteljstva BiH.

Iz Tužiteljstva BiH priopćeno je da Tadićeva u aktu VSTS-u i Savjetu ministara BiH ističe da navedene Mektićeve izjave nisu primjerene jednom nositelju ministarske funkcije.

Tadićeva je akt uputila VSTS-u BiH i Savjetu ministara BiH povodom Mektićevog javnog istupa na današnjoj konferenciji za medije kada je izjavio da Tadićeva “radi u interesu koalicije Za dom spremni”.

Mektić je optužio Tadićevu da “vodi rat” kako bi bila imenovana na ovu funkciju. Zbog toga je, kaže ministar, otvorila istragu protiv glavne kantonalne tužiteljice KS Dalide Burzić, a sve na osnovu teksta na jednom portalu.

Autor: Slobodna Bosna

ZADNJE VIJESTI