fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

NORMALA U BOSNI: Dnevni avaz napiso da je Čampara u seks skandalu, Slobodna Bosna to demantirala!

Autor: Dnevno.ba

SARAJEVO - Nova afera potresa Federalno ministarstvo unutrašnih poslova (FMUP)! S jednog od računara uposlenice Ministarstva, navodno “bliske” ministru Aljoši Čampari, nestale su eksplicitne fotografije koje su snimljene na jednoj vikendici nedaleko od Sarajeva, otkriva “Dnevni avaz”.

Za ovo druženje znale su samo četiri osobe, ali je jedna, izgleda, kako tvrdi izvor Dnevnog avaza u FMUP-u, ipak odlučila progovoriti te se o tome već danima šuška u ovoj instituciji.

Glavni akteri afere su, prema navodima uposlenika, Čampara i jedna uposlenica ovog ministarstva (identitet poznat “Avazu”), s kojom je ministar u “odličnim” odnosima i vrlo često zajedno provode slobodne aktivnosti i poslije radnog vremena.

No, afera s eksplicitnim fotografijama, na kojima se, navodno, nalaze Čampara i bliska mu uposlenica FMUP-a, otkrivena je tek nakon što je ovoj službenici nedavno hakiran računar u sjedištu ove institucije, a slikama se izgubio svaki trag. Ona je, navodno, čuvala fotografije na računaru, a nestale su i “škakljive” poruke i fotografije koje su razmjenjivali Viberom s obzirom na to da je ovu aplikaciju imala instaliranu i na računaru!

Za Čamparinu najnoviju aferu navodno je saznala i njegova majka Rabija. Ona je, zbog dugogodišnjeg posla u Ministarstvu unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo, ali i zbog prijatelja i veza koje ima u FMUP-u, također obaviještena o Aljošinim izletima pa je sina ukorila i upozorila da je u braku te da dobro pazi na svoje ponašanje. To je jedan od razloga zašto i ne dolazi na posao, jer se, navodno, želi distancirati od uposlenice ako bi slike ugledale svjetlost dana, također se navodi u ovom tekstu.

Očekivano, ubrzo nakon objave teksta Slobodna Bosna je na svom portalu isti demantirala:

„Kada je u pitanju Avaz i njegov ‘konsultant’ Radončić jedina istina je da ne postoji dno ispod kojeg oni neće otići. Današnje pisanje stranačkog biltena je dokaz za to. Mora znati strašljivi i paranoični bolesnik, bijednik – kako ga naš narod zove, da ga se nikada nisam bojao, ni njega ni njegovih bolesnih laži, da se ne bojim njegovih ucjena, reketarenja, prijetnji ubojstvima i sličnih metoda i stvari koje je, pored plastične kese, donio sa sobom iz svoje plemenske zajednice“, napisao je Čampara.

Ministar Čampara navodi kako ga običaji koje Radončić nosi iz svoje plemenske zajednice, zakoni Leke Dukađinija, ne mogu i neće zaplašiti.

„Također, današnji tekst je vrhunac nemoći i straha naručitelja i vrhunac bolesnog uma konzultanta kao i onih jadnih nesretnika koji to moraju pisati. Kao i dosad, i ove laži će biti predmetom moje tužbe koja će završiti, kao i moje prethodne tužbe ali i tužbe mog brata i moje majke, u korist istine tj. u moju korist“, napisao je Čampara.

Na kraju osvrta, Čampara je pozvao javno i Radončića i Avaz, da objave sve što imaju o njemu.

„Da sve slike stavite na naslovnicu svog biltena ili na neki od vaših pobočnih portalčića. Jer svaka riječ koju ste napisali u današnjem tekstu je laž, izmišljotina i plod paranoičnog i bolesnog uma“, napisao je Čampara uz post scriptum u kome savjetuje Radončiću da se bavi svojom a ne tuđom porodicom „jer imaš osam miliona Keljmendijevih razloga baviti se DNK analizom i naručiteljicom ubojstva“.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});