fbpx

Otkriven razlog zašto je Chiara Rojnić ubila trogodišnjeg sina

Autor: Dnevni list

PULA - Chiara Rojnić, rođena Rojnić (32), majka ubijenog trogodišnjeg Denisa, u srijedu je privedena u zgradu Državnog tužiteljstva u Puli.

Ova žena monstrum odlučila je da se riješi sina jer joj je on, kako je rekla na ispitivanju, bio smetnja da bezbrižno otputuje u Makedoniju. Inače, dječakov otac nalazi se u zatvoru u Bosni i Hercegovini.

Takođet, podignuta je i optužnica protiv njene 14-godišnje maljoletne suučesnice, štićenice doma u Puli. Na policijskom ispitivanju su tvrdile da su polusestre, da bi se na kraju slomile i priznale da su lagale.
Trogodišnjaka su ubile u stanu, a zatim ga bacile u plićak luke Mandrač u blizini Pule.

Podsjetimo, dijete je nestalo pod čudnim okolnostima u utorak uvečer, a njegov nestanak je prijavila upravo Chiara . Time je pokušala da utječe na tok istrage i skine sumnju sa sebe.

Međutim obrat se dogodio u srijedu ujutro kada je majka dovela policiju na mjesto pronalaska tijela. To je policiji bio prvi znak da tu nešto ne štima.

Ugledni penzionirani psihijatar prof. dr Borben Uglešić smatra da Chiara nije dugoročno trpjela neku duševnu bolest, te da to nije razlog smaknuća djeteta, prenose hrvatski mediji.

“U ovom slučaju se, prije svega, radi o jednom primitivizmu i zapanjujućoj količini egoizma. Ona nije imala razvijenu ljubav prema djetetu, bila je lišena emocija i njeni koraci pokazuju da je bila vrlo sebična”, objasnio je Uglešić.

“Ja ne vidim po onome što sam iščitao iz medija da je ona bolovala od recimo šizofrenije ili slične bolesti. Uzrok njenog ponašanja vidim u manjku intelektualnog razvoja. Očigledno je da ona ne razmišlja o posljedicama, ali ne zbog zanesenosti ili adrenalina, nego je siromašna duhom i naivna. Pogledajte samo kako je ‘neprofesionalno i lakomisleno’ pokušala da prevari policiju sa svoje 32 godine”, zaključio je psihijatar i dodao kako su takve osobe spremne da naprave bilo što zbog svojih sitnih ‘interesa’, pa čak i da ubiju dijete.

Inače, nakon što je u medijima objavljena jeziva priča o smrti trogodišnjeg dječačića te fotografija njegove majke Chiare Rojnić, u redakciju Jutarnjeg lista javilo se nekoliko osoba koji su s podijelili šok, nevjericu i poneki detalj poznanstva, i to onog virtualnog s nesavjesnom majkom.

– Oblio me znoj kad sam ugledao Chiarinu sliku u novinama, a nedavno smo komuniricali na stranici za upoznavanje Badoo. Detalje naše virtualne ćakule zadržat ću za sebe. Mogu samo reći da je bila nabijena seksualnim strastima. Mlađi sam nešto od nje pa mi je bilo čudno kako je uopće sa mnom započela razgovor.

Ono što je ona rekla o sebi, valjda svima koji su na toj stranici u potrazi za razgovorom, ženskom pažnjom, druženjima uživo je da su joj ‘cilj poznanstva s mladićima od 21 do 35 godina te da je prirodna i otvorena za nova iskustva’.

Rekla je i da živi sama i dijete nije spominjala, a po ovome iz medija čini se da ipak sve što je govorila nije bila istina – ispričao je jedan od korisnika stranice koji se, kako tvrdi, s Chiarom tek trebao susresti uživo.

A taj susret, kako je još objasnio, iniciralo je poznanstvo njegova prijatelja s Chiarom, koji je neko vrijeme, navodno, s njom bio u intimnoj vezi.

Prijatelj se u nju zaljubio. Prije bih rekao da ga je zaintrigirala svojim fotografijama na kojima se vide zamamni dijelovi tijela. Ima i poseban folder na stranici s desetak fotografija, no to je samo za one koje odabere. Učinilo mi se kao da prednost imaju stranci.

Napominjala je da govori nekoliko stranih jezika, od njemačkog i španjolskoj do talijanskog i makedonskog – povjerio se drugi čitatelj.

Autor: Dnevni list

ZADNJE VIJESTI