fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

PISMA ČITATELJA: Dječak H.M. (11) prva žrtva novog zeničkog gradonačelnika Fuada Kasumovića

Autor: Dnevno.ba

ZENICA - Novi Gradonačelnik Zenice jučer je dobio Otvoreno pismo koje prenosimo u cijelosti:

“Gospodine Gradonačelniče Fuade Kasumoviću, prekjučer (19.10.2016) je u ‘gradu’ Zenici od ugriza psa lutalice nastradao dječak H.M. (11).

Psi lutalice ne poštuju ljudske zakone i procedure oko Izbora i preuzimanja dužnosti, te napadaju ljude svaki dan, tako da stradanje maloljetnog H.M. pripisujemo vama kao novoizabranom Gradonačelniku.

Nećemo prestati zahtjevati rješavanje problema sa psima lutalicama, samo zato što su nas preko pet godina ‘nadležne’ službe ignorirale.

Živimo u gradu u kojem sve gradske službe funkcioniraju na principu zagarantiranih mjesečnih primanja i beneficija.

Plaće primaju za dužnosti i poslove koje ‘obavljaju’.

Svaki dan na gradskim ulicama i po školskim dvorištima djecu kao i starije ganjaju i napadaju psi lutalice. Više stotina ugriženih, psihološka trauma, nanesena šteta stočnom fondu kao i velika materijalna šteta, to su neki od razloga zbog kojih smo se kao udruga ispred ugriženih, preko pet godina obraćali Općinskoj komunalnoj službi i Županijskoj veterinarskoj inspekciji.

To su problemi koje bi ove službe trebale rješavati!

Naši zahtjevi su fokusirani na uklanjanje pasa lutalica s ulica, s ciljem slobodnog kretanja građana i poboljšanjem osjećaja sigurnosti.

Sve službe kojima smo se obratili imale su jedan jedinstven odgovor: Problem postoji ali nije u našoj nadležnosti da ga rješavamo!

Odgovornost za rješavanje problema pasa lutalica je prebacivana s jedne na drugu službu, a porezni obveznici koji plaćaju te službe još uvijek se nalaze u začaranom krugu nerješavanja problema.

Toliki nemar prema zahtjevima građana koji traje već preko pet godina, nije prihvatljiv, neće proći i neće biti zaboravljen.

Neće biti zaboravljena nijedna žrtva ugriza pasa lutalica, kao ni dječak H.M. (11), kojeg smatramo prvom žrtvom vaše odgovornosti.

Ovim putem vam se javno obraćamo:

Stradaju nam djeca dragi Gradonačelniče, riješite problem.

ZAŠTITE GRAĐANE, KOJI SU VAS IZABRALI”!

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});