fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Šešeljevi radikali u Beogradu mahali četničkim zastavama i prodavali bedževe Draže Mihajlovića

Autor: Dnevno.hr

BEOGRAD - 'Rusija se vraća na Balkan, jer ako krenemo u EU uvjet će biti da priznamo Kosovo, Srbija to nikad ne smije napraviti', kazao je šešelj.

U Beogradu je u subotu održan veliki predizborni skup Vojislava Šešelja, predsjedničkog kandidata Srpske radikalne stranke.

Šešelj je na skupu poručio da će, ako postane predsjednik pokušati odvratiti Srbiju od integracije sa EU i da če je usmjeriti na integraciju sa Rusijom.

“Samo integracija s Rusijom pruža nam ozbiljne šanse za izlazak iz krize, socijalne bijede i rješava nam probleme”, rekao je Šešelj.

“Rusija se vraća na Balkan, jer ako krenemo u EU uvjet će biti da priznamo Kosovo, Srbija to nikad ne smije napraviti”, kazao je.

seselj2-f-2532017

Obećao je da će, ako bude predsjednik, ponovo otvoriti “pitanje okupacije Srpske krajine”.

Šešelj je kritizirao Vučića zbog odnosa prema izbjeglicama, navodeći da se divi mađarskom lideru Viktoru Orbanu jer je na vrijeme postavio žicu na granici.

“Srbija treba biti kao tampon zona za izbjeglice, to je potpuna propast za Srbiju. Ja ću se kao čuvar ustava maksimalno zalagati da se naše granice osiguraju, bodljikavom žicom nije dovoljno”, istaknuo je.

seselj3-f-2532017

Na skupu su se mogli vidjeti i bedževi s likom Šešelja, četnika Draže Mihailovića i ruskog predsjednika Vladimira Putina koji su se prodavali.
Na kraju miting, na kojem je jedini govornik bio Šešelj, radikali su krenuli u “marš” ulicama centra Beograda.

Autor: Dnevno.hr
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});