fbpx

ŠOKANTAN INTERVJU BEOGRADSKOG NOVINARA: Otkriva zašto su, kako i koje poslove preuzimali samo djeca bivših Udbaša i KOS-ovaca!

Autor: Dnevno.hr

BEOGRAD - da je gosp. Milomir Marić bio prvi novinar koji je napravio prvi intervju 1981. godine s pok. Franjom Tuđmanom i da je jedini novinar iz bivše Jugoslavije svoj stručni profil specijalizirao na američkim sveučilištima, Harvardu i Yaleu, na njihov poziv

Kako uzbudljivo! “Djeca komunizma” u novom kazivanju ponajboljeg i autentičnog beogradskog novinara, Milomira Marića. Pitanja gospodinu Mariću postavlja poznati makedonski novinar na makedonskom 20. travnja 2017. na kanalu Balkanske igre. Poznat po svojoj nonšalantnoj komunikacijom, Marić nam, pozivajući se na izvore, otkriva puno nedovoljno poznatih ili posve nepoznatih detalja i događanja iz nedavne prošlosti koji umnogome opredjeljuju hrvatsku sadašnjost.

Primjerice, zašto naši i disidenti iz bivše Jugoslavije ne mogu biti čelnici nevladinih organizacija i suradnici vanjskih tajnih službi i samog Sorosa, iako su bili spremni i život dati za zapadne civilizacijske vrijednosti. Zašto su, kako i koje poslove preuzeli voditi samo djeca bivših Udbaša i KOS-ovaca u novonastalim državama, kako su postajali masonima. Čiji je eksponent bio Slobodan Milošević, čvrste veze talijanske mafije i UDBE, skrivene bussines operacije na Golom otoku, Borka Vučić i Cipar…

Podsjećamo da je gosp. Milomir Marić bio prvi novinar koji je napravio prvi intervju 1981. godine s pok. Franjom Tuđmanom i da je jedini novinar iz bivše Jugoslavije svoj stručni profil specijalizirao na američkim sveučilištima, Harvardu i Yaleu, na njihov poziv.

Autor: Dnevno.hr

ZADNJE VIJESTI