fbpx

Uništavanje obitelji i roda novim svjetskim poretkom

Autor: Vlč. Vladimir Trkmić

BRUXELLES - Na tu naslovnu temu je u kolovozu 2012. godine, točnije u Moskvi, održana konferencija koju je organizirao ruski kršćanski preporod u suradnji s međunarodnim pokretom pod nazivom „Ruske majke“. Sve što ću citirati.

„Glavna gošća konferencije bila je Irina Berset, Ruskinja koja je 45. godina živjela u Norveškoj i koja je nakon što joj je norveški sud oduzeo djecu, jer nije bila tolerantna na pedofiliju potrošila godine istražujući i razna svjedočanstva kako bi ruskoj tradicionalnoj javnosti prikazala koji je pravi cilj Novoga svjetskog poretka u odnosu na porodicu. Pročitajte govor Irine Berset koja se sa svim snagama suprotstavlja Novom svjetskom poretku i njegovim nehumanim planovima.“

Donosim samo jedan dio tog izlaganja: „….Želim privući vašu pažnju, uvaženi gosti današnje konferencije i upozoriti vas o činjenici da je cijeli svijet danas obuhvaćen idejom uništenja prirodnog pola i idejom uništenja porodice.

Meni je osobno dječja policija Norveške pod prijetnjom pištoljima, odvela u zarobljeništvo dva rođena sina 8. travnja 2011… U moj norveški stan upala su dva suradnika socijalne službe i dva policajca. Ti službenici oteli su moju djecu i odveli ih na skrivenu adresu, skrivajući ih od mene, njihovog roditelja. Pitanje je zašto? Ja znam zašto. Radi se o tome što sam se ja dan prije toga događaja obratila policijskoj stanici u selu gdje živimo s pritužbom na to da su norveški građani s mojim mlađim četverogodišnjim sinom, kako mi se tada činilo, vršili nezakonite bludne radnje. Sud Norveške me je tada proglasio netolerantnom ženom prema norveškom moralu. I zato su mi oduzeli djecu. Djecu su predali tolerantnijim roditeljima br. 3 i 4. Ti iznajmljeni roditelji nisu imali ništa protiv da se mojoj djeci u norveškom vrtiću i školi predaju osnove netradicionalnih tjelesnih odnosa. Kažete da je to nemoguće. Ja također tada nisam znala, ali sada znam, da se u Norveškoj već mnogo godina realizira državni program promijene djece iz običnih dječaka i djevojčica u druge osobe. Kakve? To je pitanje nad pitanjima. S gledišta običnog čovjeka, postoje samo dva prirodne pola – muški i ženski. Je li tako? Ali, sva nesreća je u tome što je za sav ostali zapadni svet taj pogled zastario. Novi moderni psiholozi, sociolozi pa čak i psihijatri prodaju lažnu ideju, da prirodni pol uopće ne postoji i nikad nije postojao.

Govore kako je to samo jedna od velikih kršćanskih zabluda. Neljudi tvrde da ustvari polova ima mnogo više. Prvo je bilo rečeno kako tih polova ima 6 ili 7. Ali sada, ta je brojka porasla nekoliko puta i broji oko 20 raznih polova.“ Koje moralno izopačenje! Spol ili po našem rečeno rod mijenja se prema ljubavnoj orijentaciji. Onaj tko je ljubavno orjentiran na djecu, rod je „pedofil.“ Onaj izopačeni koji je orijentiran ljubavno na životinje, njegov rod je „zoofil.“ Postoje oni koji su istovremeno orijentirani na djecu i životinje. Takve zovu „queer“ što znači uvrnut ili izopačen. Uveli su novi pojam „gender“: muški rod, ženski rod i srednji rod. Smatra se da su „muškarci“ i „žene“ kao rod izumrli kao dinosauri. A postoje samo „homo“, „lezbijke“, „biseksualci“, „transvestiti“ i transgenderi“. Na taj način je provedena „lingvistička čistka“, uništenje „muškaraca“ i „žena.“ kao roda. Irina Berset dalje nastavlja: „ Znate li kako nas normalne ljude nazivaju na zapadu? Već odavno se riječ „prirodno“ za sve nas ne koristi. Umjesto njega je ubačena druga riječ – „straight“, što znači doslovno „pravi.“ što je to? Ništa. Praznina. „Straight“ je zbir zvukova koji ništa ne znače…“ Prema tome, kada budemo izjašnjavali svoju ljubavnu orijentaciju, u kvadratić upitnika morat ćemo upisati: „strejter“, „homo“, „lezbijka“, „biseksualac, „transvestit“ ili transgender“. Vjerojatno će mnogi upisati „strejter“, a mi smo muškarci i žene, a ne nikakvi „strejteri“. Uništenje roda je učinjeno ponajprije na lingvističkoj razini.

babilon23112017

U Australiji i Novom Zelandu već je u putovnice uveden treći rod, a do tada je bio samo muški i ženski rod. Uveden je treći kvadrat označen sa slovom „X“ Taj treći rod je uveden i na Tajlandu 1. 11. 2013. godine. „To treće polje će se pojaviti u putovnicama, prvo Njemačke, a zatim ubrzo i u zemljama svih drugih država Eurozone….Nakon toga će u vrlo kratkom roku, to polje „X“ pola potpuno izbaciti naš i vaš prirodni pol iz osobne dokumentacije cijelog zapada. Prvo će izopačenici biti zapisani u trećem polju „X“. Zatim oni neće biti zadovoljni time što u njihovoj putovnici stoji apstraktno slovo „X“. I onda će izopačenici svih vrsta zavikati na cijeli svet o svojim tkz. „pravima čovjeka“ zbog svog slova „X“……. I onda će se u trećem polju naći slova „l“, „g“, „b“, „t“ a zatim i drugih grupa ljubavne orijentacije, koje se ne množe dnevno, nego satima. A s obzirom na to da putovnica nije promjenjiva, to će naše i vaše kvadratiće „m“ i „ž“ jednoga dana potpuno izbaciti iz upotrebe.“………. Prema izlaganju Ruskinje Irine Berset, provest će se čistka u eurozoni klasične dječje literature i uvodit će se literatura koja je tolerantna na nove spolno – ljubavne orijentacije. Tako spominje kako je u Francuskoj postignut „uspjeh“. Prvačići u školi uče novu prozu „Tata nosi haljinu“. To je francuska abeceda homoseksualnosti. „Naime, ruski roditelji koji danas žive na zapadu na udaru su globalne svjetske politike. Njihova svjedočanstva govore o namjernom uništenju tradicionalne porodice, tradicionalnih vrijednosti, a također o prisilnoj promjeni pola kod djece – to je upozorenje za Rusiju i ostatak kršćanskog sveta.“ Mene osobno zanima, znaju li te činjenice o novom svjetskom poretku pod vidom rodne „ideologije“ naši političari, katolici, pravoslavni, islamska zajednica, odgajatelji u vrtićima, profesori u srednjim školama, nastavnici u osnovnim školama, svećenici i na kraju roditelji koji imaju malu djecu. Pisao sam kako u gimnaziji, pod predmetom etika, u drugom razredu već uče „poliamoriju“, višeljublje.

Dogovoran život u zajednici jednog muškarca sa više žena. Na klasičan brak se u tom predmetu etike gleda kao na nešto zastarjelo. Može se slobodno reći da je kod nas početak početaka rušenja slike o braku kakvog ga naučava Katolička Crkva. Jesmo li svjesni kakva vremena dolaze za Crkvu, obitelji i hrvatski katolički puk? Ruskinja Irina Berset koja je 45. godina živjela u Norveškoj nije mogla izmisliti takvu priču. To su njezina bolna osobna svjedočanstva. Zar Vas i mene ne počinje boljeti činjenica da su ti „svjetski babilonci“ krenuli u razorni pohod, rat protiv obitelji i da svojim moćnim medijima žele uništavati sve pred sobom: katoličku, pravoslavnu, protestantsku teologiju i Crkvu. Kako takvi pohodi mogu djelovati preko udžbenika na inače zdravu dječju psihu? Na budućnost jednog naroda. Pri tome ne mislim samo na hrvatski narod, nego na sve narode Eurozone. „Babilonci“ u pravom biblijskom smislu riječi brzo djeluju. Šire ideju da je u ljubavnom životu sve moguće, sve dopustivo, i da se svaka ljubavna orijentacija može i treba legalizirati. Izgubio se osjećaj za ono što je po Božjim zakonima usađeno u srce i savjest čovjeka. Je li pred nama Sodoma i Gomora? Gdje je prirodni moralni zakon?

Žele li „babilonci“ u EU i šire tako otvoreno se boriti protiv Boga? To su sotonska posla! Iza toga je očito da je ovo stoljeće Sotonino stoljeće. Može li ga se tako jakog i umreženog u sve pore društva uništiti? Kako sačuvati sebe i obitelj u kršćanskom duhu? Jesmo li dovoljno jaki? Javno se odbacuje biblijska slika o Bogu Stvoritelju, slika o muškom i ženskom rodu. Izopačenost uma, morala „babilonaca“, vodi u još veći razvrat svjetskih razmjera. Gradi se babilonska kula koja mora doživjeti svoj pad. Na kraju i početku predavanja Ruskinje Irine Berset stoje dvije velike i snažne rečenice: „Čuvajmo porodicu i našu djecu, oni su naša svetinja.“ i „Čuvajte svoju porodicu i širite dalje ovu istinu!“

Autor: Vlč. Vladimir Trkmić

ZADNJE VIJESTI