fbpx
FOTO: Mili Marušić

VIDEO : Branitelji nezadovoljni sastankom u Mostaru, poručili da će uslijediti još radikalnije mjere

Autor: Dnevni avaz

MOSTAR - Nakon današnjeg sastanka u Mostaru, gdje je održana sjednica zajedničke komisije za usuglašavanje različito usvojenih tekstova u Parlamentu FBiH, branitelji su najavili da će uslijediti još radikalnije mjere.

Darinko Boto, predsjednik Udruge “Zaboravljeni branitelji”, kazao je da razvojačeni branitelji ništa ne znaju što je usvojeno.

– Još ništa nije napisano. Nas nema nigdje u tom loncu. Opet smo izigrani i prevareni. Da je ono od prošlog ponedjeljka na sjednici prošlo, to bi bilo već nešto, ovako, ovo je ništa. Zato i nismo primljeni unutra da ne možemo utjecati. Oni su ovaj zakon krojili po svojoj mjeri, a ne po mjeri branitelja i boraca – rekao je Boto.

Istakao je da je Tufekčić dežurni krivac za sve što se dogodilo.

– Ne znamo kada će sve biti riješeno. Jasenko Tufekčić je njihov igrač i on je produžena ruka. Sada je on dežurni krivac za sve ovo što se dogodilo, a iza njega stoji partija – kazao je jedan od branitelja  koji se obratio okupljenim novinarima.

Podsjećamo, Tufekčić je nakon završene sjednice kazao da je komisija dala prolaz osnovnom tekstu zakona koji je predložen od Vlade FBiH.

Naglasio je da će sutra ujutro sve što su usuglasili pismeno poslati svim članovima komisije da ne bi došlo do problema u vezi sa svim što su dogovorili.

Autor: Dnevni avaz

ZADNJE VIJESTI