fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Željko Obradović, Čovićev kadar koji je kćer uposlio u vrijeme izdajničke Platforme!

Autor: Dnevno.ba

MOSTAR - Nedavno se u jednom sarajevskom mediju, pojavio popis osam najdugovječnijih direktora u Federaciji Bosne i Hercegovine, od kojih pojedinci sjede na istim pozicijama i po dvadeset godina. Obzirom na činjenicu da je jedan od njih Hrvat koji slovi za jednog od najodanijih kadrova Dragana Čovića, neke činjenice jednostavno ne mogu biti puka koincidencija.

Radi se o Željku Obradoviću, direktoru Federalnog zavoda za geodetske poslove, negdašnjem ministru u vladi Herceg-Bosne i očito čovjeku koji je rođen da dok je živ bude direktor ili ministar.

Obradović je na poziciju na kojoj se nalazi i danas (u međuvremenu Čović ga je počastio sa još jednim mandatom), došao 2005. godine, upravo one godine kada i Dragan Čović preuzima HDZ BiH. To nikako ne može biti slučajnost iz jednostavnog razloga jer Čović bira samo kadar koji je prošao “bezbjednosne provjere”, i od kojega može imati materijalnu korist u milijunskim iznosima ili, kao što je slučaj s Obradovićevom pozicijom, crtati po većem BiH entitetu što ga volja. Naročito trase za ceste, infrastrukturne objekte a posebno zanimljiv kolač u kojega su zagrizli svi, pa tako i halapljivi Čović, autocesta koja prolazi kroz BiH poznatija kao “Koridor VC”.

Željka Obradovića prate mnoge kontroverze i nelogičnosti, koje drugim hrvatski osviještenim političkim službenicima ili obnašateljima bilo kakve dužnosti, nikada ne bi bile tolerirane. Kako od strane samoprozvanih patriota iz Sarajeva, tako i od još samoprozvanijih domoljuba iz Čovićevog jata.

U opširnoj analizi federalnih revizora, koja se odnose na instituciju kojom Obradović suvereno vlada već dvanaest godina, navedeno je niz knjigovodstvenih grešaka ali i vrlo diskutabilan natječaj vrijedan 2.488.500 milijuna KM, kojega je Obradović zaključio sa tvrtkom Geometrika d.o.o. Grude. Radi se o pružanju usluga “Održavanje softvera za katastar FBiH”. Detaljnije o ovoj Obradovićevoj financijskoj akrobaciji pročitajte na linku:

https://faktor.ba/vijest/sporno-2-4-miliona-km-revizori-optuzuju-federalnu-upravu-za-geodetske-poslove-direktor-sve-negira-253747

Znamo da se na spomen Herceg-Bosne dežurnim mrziteljima diže kosa na glavi, posebno ako se taj pojam koristi u bilo čemu što je vezano za pripadnike HVO-a. Još od 1995. godine od kad je utemeljena, bez ikakvih problema egzistira Geodetsko društvo Herceg-Bosne koje je utemeljio upravo Željko Obradović. I više je nego jasno da je Čoviću puno bitnije to interesno društvo, nego svi hrvatski branitelji zajedno. Jasno je i zašto.

Je li Željko Obradović, osim što je u Mostaru dobio luksuzni stan kao zaslužni Hrvat (zasluge nepoznate), a u kojemu vjerojatno drži majice svih stranaka sa prostora FBiH a nije isključeno i RS, Čovićeva krtica ili pregovarač sa prividno suprotstavljenim političkim taborima, teško je ali ne i nemoguće dokučiti. Obradović često popije kavicu s premijerom “izdajničke platformaške vlasti”, Nerminom Nikšićem, a zanimljiv je i podatak da ga SDP 2011. godine (kao što je to uradio HDZ 2014.godine), nije smijenio s pozicije bez obzira što mu je mandat već bio istekao. To će Obradović morati pojasniti Čoviću ili Nikšić svom lijevom biračkom tijelu.

I kao šlag na tortu, u mandatu “Izdajničke platformaške vlasti”, Obradović preko SDP-a BiH kćer upošljava u Federalni zavod za statistiku u Mostaru?!

Čović je ili psihički nestabilan ili toliko dobro glumi naivčinu da bi iduće godine mogao biti nominiran za prestižnu glumačku nagradu “Oscar”. U kategoriji “Laže bez da trepne”!

A o Obradoviću je suvišno trošiti riječi kad su obraz i politička vjerodostojnost u pitanju.

Čović: Večerajte, mene ne čekajte!

Nikšić o “Posljednjoj večeri”!

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});