fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

ZEMLJA PARADOKSA: Nafta pojeftinjuje u cijelom svijetu, a u BiH poskupljuje 15 feninga po litri!?

Autor: Danijel Ivanković

SARAJEVO - Posljednjih dana iz SAD-a dopiru informacije o novom padu cijena nafte u svijetu. Za očekivati je bilo, sukladno tome, da će cijena goriva i kod nas pojeftiniti, međutim kod nas ništa od toga. Kao što pjesma lijepo kaže "Ničeg novog nema, sve po starom ide..."!

Naime, dok pratimo promjene na američkim burzama bh mafija (političari na vlasti) dogovaraju povećanje akciza na naftu. Fiskalno vijeće BiH jednoglasno dogovara da se ide u proceduru izmjene i dopune Zakona o akcizama što će ga pokrenuti Savjet ministara i uputiti u parlamentarnu proceduru, pa će akcize obuhvatiti naftu i naftne derivate.

To zapravo znači da bi ovim izmjenama i dopunama došlo do povećanja cijena ovih proizvoda, te najsvježije informacije govore kako ćemo već od travnja imati povećanje cijena nafte od 15 feninga po litri!

I što je to nego dokaz institucionalne organizirane krađe čovjeka, odnosno ljudi koji ovdje žive. Svugdje u svijetu nafta pojeftinjuje, a kod nas u isto vrijeme poskupljuje! Kod MMF-a traže nove kredite kako bi mogli sebi isplaćivati plaće, dakle zadužuju se za vklastite potrebe, no kredit neće oni vraćati nego obični narod. I povrh svega istovremeno “udaraju” nove namete na bh naftnom tržištu!

Što je najzanimljivije uvjeravaju nas kako žele ujednačiti cijene goriva s nekim zemljama iz susjedstva poput Republike Hrvatske, a vrlo dobro znamo kako je Hrvatska članica Europske Unije, a BiH je u “pizdi materinoj” gdje će s ovakvim političkim nakaradnim vodstvom još dugo ostati.

Denis Zvizdić, Fadil Novalić i Željka Cvijanović se neće ni “počešati” ako im kažemo da su predstavnici mafije koja upravlja ovom zemljom, a jesu, no što je najžalosnije građani Bosne i Hercegovine preko svega pređu tako ravnodušno pa će i preko ovih najnovijih nameta. Nekoć se u ovoj zemlji barem pomišljalo na prosvjede, odnosno izlazak na ulice, ali kao što vidite ni od toga više nema ništa. Bagra radi što hoće, jer bagri može biti. I nije nitko kriv nego obični mali čovjek.

Autor: Danijel Ivanković
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});